Hem > H > Hur Kontaktar Jag Hbo?

Hur kontaktar jag HBO?

Kontakta vår kundtjänst på 0770-455 000 eller [email protected] så kan de hjälpa dig.

Läs mer

Related

Hur kontaktar jag Instagram support?

Du kan skicka ett e-postmeddelande till [email protected]. Telefonnumret är inte upptaget.

Hur kontaktar man HBO Max?

Vad behöver du hjälp med? Skicka oss dina kommentarer eller frågor med hjälp av formuläret nedan. Se till att lägga till [email protected] i dina e-postkontakter så att du får vårt svar. Vad händer med mitt HBO Nordic konto? Vad kommer hända med mitt HBO Nordic konto? Den 26 oktober 2021 omvandlas ditt HBO Nordic-konto till ett HBO Max-konto. Du behöver bara logga in som vanligt för att få direkt tillgång till allt som HBO Max har att erbjuda. Det är ett bra skäl att redan nu registera sig hos HBO Nordic.

Folk frågar också vad ska man tänka på när man säger upp sig?

Det vanligaste är att du pratar med din chef och berättar att du vill sluta. Om din chef av någon anledning inte är tillgänglig kan du också prata med HR-avdelningen. Därefter bekräftar du din uppsägning skriftligen. En skriftlig uppsägning är viktig för att det inte ska uppstå några oklarheter om när du sagt upp dig. Och en annan fråga, vad kostar det att ha hbo nordic? Det finns många olika filmtjänster, och det kan vara svårt att hålla kolla på vad de olika tjänsterna kostar och vad Netflix, HBO Nordic och Viaplay erbjuder. Här är en överblick över priser och innehåll. Varje filmtjänst erbjuder olika innehåll, men priserna är ungefär desamma hos dem alla – runt 100 kronor i månaden.

Related

Hur kontaktar man Apple Support?

Du kan använda appen Apple Support för att hitta svar på frågor om dina produkter, prata med en expert eller boka en reparation.

Vad är help HBO Max?

HBO Max | Kontakta oss. Vad behöver du hjälp med? Skicka oss dina kommentarer eller frågor med hjälp av formuläret nedan. Se till att lägga till [email protected] i dina e-postkontakter så att du får vårt svar. Med detta i åtanke, varför kan jag inte logga in på hbo nordic? Pröva att logga in på din telefon, surfplatta eller TV. Om du inte kan logga in på någon enhet, pröva att återställa ditt lösenord. Om detta inte fungerar, se kan inte återställa mitt lösenord. Om du kan logga in på en annan enhet så prövar du nästa steg.

Hur mycket kostar HBO?

För att streama från andra enheter, ladda ner HBO Max-appen från App Store eller Google Play. Hur mycket kostar HBO Max? HBO Max kostar bara 89 kr per månad. Och du kan spara 34 % om du väljer ett årsabonnemang för 699 kr, vilket du betalar i förskott. Kan man se HBO Max i Sverige? HBO Max – streamingtjänsten som ersatte HBO Nordic. HBO Max är en amerikansk streamingtjänst som ägs av WarnerMedia. Tjänsten lanserades i Sverige den 26 oktober 2021 i samband med att HBO Nordic gick i graven.

Och därefter, varför är hbo max billigare?

Det innebär att du får tjänsten för 44,50 kronor i månaden, så länge du fortsätter att prenumerera på tjänsten. Om du avbryter prenumerationen kommer du automatiskt att förlora priset från kampanjen. Det kan potentiellt bli en väldigt billig biobiljett, eftersom HBO Max i framtiden kommer att börja släppa Warner Bros.

By Navada Breunig

Similar articles

Hur får jag halva priset på HBO Max? :: Hur avslutar man en Gmail adress?
Användbara länkar