Call of Duty: Warzone, multiplayer gratis hela helgen

#


Gratis multiplayer i Call of Duty: Warzone: från och med fredag den 12 juni får du tillgång till en spellista med de bästa Call of Duty-kartorna: Modern Warfare

Det är inte bara så att säsong 4 har fört med sig många nya funktioner, med ett helt nytt spelläge, vapen, skinn, karaktärer och ett Battle Pass fullt av speciella belöningar, utan i helgen ville Activision göra sina användare glada genom att lägga till gratis flerspelarlägen i Call of Duty: Warzone. Från 19:00 den 12 juni till 19:00 den 15 juni kommer det att vara möjligt att spela gratis på några av spelarnas favoritkartor som Zhokov Scrapyard och Hardhat.

Spelare har i flera veckor nu krävt att få en helg med gratis multiplayer i Call of Duty: Warzone, och Activison har gjort just det med lanseringen av Season 4. Multiplayer bidrar inte bara till att göra spelet roligare, det gör också att spelarna kan höja nivån på sina vapen snabbare, och med två nya vapen och Battle Pass kommer det att finnas många spelare som kommer att kasta sig in i de nya lägena.

Call of Duty: Warzone Season 4, vad är nytt

Call of Duty: Warzone Season 4 var efterlängtat, och det kunde inte vara annorlunda: många förväntade sig stora förändringar av kartan, men än så länge finns det inga sådana. De kommer att komma under de kommande veckorna. Activision har främst fokuserat på spelet för att göra matcherna mer spännande och dynamiska. Under de senaste månaderna har många använt sig av samma taktik för att vinna: stå på taket på en hög byggnad och försvara sin position till slutet.

Det är därför som tre nya händelser har lagts till som slumpmässigt utlöses mitt i spelet, och ett nytt kontrakt som tvingar dig att röra dig runt på kartan, men som ger spelarna en massa pengar. Ett nytt spelläge har också lagts till: Team Brawl. Två lag med 50 spelare möts i en dödsmatch i en av Call of Duty: Warzones kartzoner.

Till sist finns också två nya vapen tillgängliga i Battlepass: en kulsprutepistol och ett automatgevär.


När kommer gratis flerspelarspel att finnas tillgängligt i Call of Duty: Warzone

Det gratis flerspelarspelet i Call of Duty: Warzone kommer att börja fredagen den 12 juni klockan 19:00 och avslutas måndagen den 15 juni vid samma tid.


Lämna en kommentar