Call of Duty: Warzone, ny karta kommer med säsong 4

#


Infinity Ward kommer att introducera nya spellägen och en ny karta i Call of Duty: Warzone.

Call of Duty: Warzone är det mest populära Battle Royale-spelet med mer än 50 miljoner nedladdningar på bara en månad, till stor del tack vare det spel som utvecklats av Activison och Infinity Ward och som i hög grad bygger på strategi och samarbete mellan spelarna. Spelets framgång har övertygat Infinity Ward att fortsätta utveckla innehåll exklusivt för Battle Royale-läget, som kommer att finnas tillgängligt i säsong 4, som börjar i början av juni.

Bekräftelsen kommer direkt från programvaruhuset som är involverat i Call of Duty: Warzone-projektet, som tillkännagav viktiga nyheter i en intervju med en fransk spelwebbplats. Vi börjar med spelkartan, som är en av de viktigaste funktionerna i ett Battle Royale-spel. Som det har ryktats om tidigare dagar är kartan i Call of Duty: Warzone redo att byta skepnad: för tillfället vet vi inte om det kommer att bli en enkel förändring (spelet utspelar sig på vintern och snart kan det bli vår, med uppluckring av glaciärerna) eller om det blir en total förändring.

Call of Duty: Warzone Season 4: ändringar i spelplanen

För Call of Duty: Warzone Season 4 förbereder Infinity Ward en mängd nya funktioner, som börjar med själva spelplanen. Som spelarna säkert vet finns det flera bunkrar på kartan som för tillfället är otillgängliga. Men de kommer inte att vara otillgängliga för alltid. Vissa datamaster har upptäckt animationer i koden för den senaste patchen som släpptes förra veckan, som gör det möjligt att öppna dessa bunkrar. Men det är inte allt: bunkrarna kommer också att ha tre säkerhetsnivåer och du måste öppna dem med hjälp av speciella kort som måste hittas i spelets lådor. Kort sagt är det en verklig revolution för spelet.

Nyheterna om kartan bör dock inte sluta där. Enligt andra rykten kommer det att ske ett "säsongsbyte" i säsong 4, med start den 2 juni 2020, med övergången från vinter till vår. Glaciärerna och snön som omger spelet förväntas smälta bort för att ge plats åt grönska och vattenkällor. En annan viktig förändring, särskilt i Battle Royale-läget där det är viktigt att korsa floden för att komma till den "säkra" zonen.


Nya spellägen för Call of Duty: Warzone

Inte bara spelplanen. Utvecklarna arbetar också på att införa nya spellägen som kommer att förändra spelupplägget. Det finns inte många rykten om detta, men Infinity Wards mål är att ge användarna fler alternativ (för närvarande finns det förutom Battle Royale bara Malloppo). Det kommer också att finnas nya föremål att hitta i kistorna.


Lämna en kommentar