Galaxy A10, de första bilderna på Samsungs lågpris-smartphone


Galaxy A10 är en lågpris-smartphone som förväntas komma ut på marknaden under de kommande månaderna. Ombord finns Exynos 7884B-chipsetet, 2/3 GB RAM och 32 GB lagringsutrymme

På Mobile World Congress 2019 presenterade Samsung Galaxy A30 och Galaxy A50, två nya smartphones i mellanklassen som stärker företagets närvaro i denna sektor. Dessa två smartphones är inte de enda nya funktionerna som Samsung har i beredskap. Galaxy A10, en smartphone på instegsnivå som är utformad för dem som letar efter en prisvärd enhet med maximal funktionalitet, kommer också att lanseras snart.

Galaxy A10 kommer att ha en innovativ design: för första gången kommer Samsung att integrera ett hak i en av sina smartphones. Uttaget kommer att vara litet och placeras i övre mitten. Galaxy A10:s specifikationer kommer att vara mycket grundläggande: den kommer att ha ett Exynos-chipset som stöds av 2/3 GB RAM och 16/32 GB internt lagringsutrymme. Det kommer bara att finnas två kameror: en på framsidan och en på baksidan. Batteriet på 4000 mAh ger minst ett par dagars batteritid. Smartphonen väntas debutera i Indien och sedan komma till Europa.

Galaxy A10, funktionerna

Stor skärm, innovativ design, lågt pris. Detta är huvuddragen i Galaxy A10, nästa billiga smartphone från det sydkoreanska företaget.

Exynos 7884B-chipsetet finns ombord, med 2/3 GB RAM och 32 GB internminne, som kan utökas via microSD. Skärmen är 6,2 tum med HD+-upplösning och ett bildförhållande på 19:9. I toppen av skärmen hittar vi en droppformad skåra där frontkameran med 5 megapixel är placerad. På baksidan finns en bakre kamera med 13 megapixel. Det finns ingen fingeravtryckssensor, som ersätts av ansiktsigenkänning.

Samsung har lagt stor vikt vid batteritid och kommer att montera ett 4000 mAh-batteri i Galaxy A10.


När Galaxy A10 släpps

Med tanke på att Galaxy A30 och Galaxy A50 just har presenterats och kommer ut på marknaden under de närmaste veckorna, kommer Galaxy A10 att komma ut i butikerna om några månader. Enheten kommer förmodligen att lanseras i Indien först och sedan även i Europa.


Lämna en kommentar