Galaxy A50, Samsungs nya smartphone i mellanklass

#


Enheten förväntas lanseras under 2019. Ombord finns 4 GB RAM-minne och 64 GB internt lagringsutrymme. Kamera inuti skärmen

För 2019 har Samsung några stora nyheter i beredskap för telefonivärlden. Förutom att lansera den första vikbara smarttelefonen (Galaxy X) och en Galaxy S10 med en ny Infinity-O-skärmdesign, satsar det sydkoreanska företaget också stort på smartphones i mellanklassen, den omdiskuterade Galaxy A, som hittills aldrig varit särskilt spännande när det gäller funktioner och design.

Samsung har dock redan ändrat sin strategi sedan mitten av 2018 och vi har fått se några mycket innovativa smartphones i Galaxy A-serien, till exempel Galaxy A9 med fyra kameror på baksidan. Och inför 2019 arbetar Samsung på andra enheter för att experimentera med lösningar som även kommer att användas i smartphones i toppklass i framtiden. Insider Galaxy Club har publicerat rykten på nätet om Galaxy A50, en ny modell som kommer i början av nästa år. Förutom att ha en mycket intressant specifikationslista (det förväntas vara en högpresterande mellanklass-enhet) har smarttelefonen också några funktioner som aldrig tidigare setts på Samsung-smartphones: en fingeravtrycksläsare under skärmen och en skärm med ett "hål" för frontkameran.

Funktioner hos Galaxy A50

Ryktena som publicerats på sociala medier ger en tydlig bild av Galaxy A50:s specifikationslista. Exynos 9610-processorn kommer att finnas ombord, med stöd av 4 GB RAM och 64 GB/128 GB intern lagring. Skärmen förväntas ha en diagonal på cirka 6 tum och mycket tunna ramar. Smartphonen kommer att ha en innovativ design, troligen med ett "hål" i det övre vänstra hörnet där frontkameran kommer att placeras. Men det finns ännu ingen säkerhet om detta. På baksidan finns en 24-megapixelkamera tillsammans med minst två andra fotosensorer. Batteriet kommer att vara 4000 mAh och kommer att stödja trådlös laddning. Galaxy A50 kommer att släppas på marknaden med Android 9.0 Pie.


När kommer Galaxy A50 ut på marknaden

Det finns ingen information om lanseringsdatum eller pris. Det får nog vänta till början av 2019.


Lämna en kommentar