Galaxy Note 8, dubbel kamera och 6,3-tums skärm

#


För första gången kan det sydkoreanska företaget komma att integrera dubbla kamerasensorer i Galaxy Note 8. Nyheter även när det gäller skärmen: den kommer att vara 6,3 tum

Och även om det fortfarande inte finns någon officiell bekräftelse från Samsung står det klart att nästa enhet som det sydkoreanska företaget kommer att lansera är den mycket efterlängtade Galaxy Note 8, som väntas komma före slutet av sommaren.

De påstådda läckorna bekräftar rapporterna om att Galaxy Note 8 kommer att vara en phablet med en mycket stor skärm. Enligt ryktena kommer nästa mobil enhet från det asiatiska företaget att ha en 6,3-tums skärm. Och det finns mer. Samsung kan också besluta att ändra fotofacket, jämfört med de lösningar som används på alla enheter i Galaxy-familjen. Apples huvudkonkurrent har faktiskt för avsikt att utrusta Galaxy Note 8 med en dubbelkamera, vilket skulle vara en absolut nyhet. Sensorer som dock troligen kommer att vara mycket kraftfulla.

Galaxy Note 8, specifikationer

Om vi inte har några överraskningar bör Note 8 ha en av de senaste processorerna från Qualcomm, den kraftfulla Snapdragon 835. När det gäller RAM-minne kommer det troligen att vara 6 GB. Det kommer med största sannolikhet också att finnas den berömda S-Pen, som kanske kommer att placeras på baksidan av enheten. Det finns få rykten om lagringsutrymme och andra specifikationer.

Om vi återgår till skärmstorleken undrar man om det sydkoreanska företaget kommer att följa Galaxy S8:s exempel och använda Infinity Display för phabletten. Note 8 förväntas också ha Bixby, den personliga assistenten som lanserades med den senaste flaggskeppsmodellen.

Suppositioner åsido finns det väldigt lite som är konkret ännu, vilket är helt naturligt. Galaxy Note 8 presenteras dock snart och vi kommer att få veta mer under de kommande veckorna.


Lämna en kommentar