Samsung Galaxy Note 9 presenteras den 9 augusti med några nya funktioner


Samsung kommer troligen att lansera den nya Galaxy Note 9 den 9 augusti 2018, här är ryktena om enhetens pris och funktioner

Enligt de senaste ryktena, som kommer från portalen Bloomberg, planerar Samsung att lansera den nya Galaxy Note 9 den 9 augusti 2018. Enligt källor nära den sydkoreanska elektronikjätten kan presentationen tidigareläggas ytterligare och äga rum under sista veckan i juli, om det inte uppstår några problem med produktionen. Samsung skulle vilja slå konkurrenterna på fingrarna, eftersom Apple förväntas presentera sin nya iPhone-serie under första halvan av september, som troligen kommer att bestå av fyra enheter (inklusive den billiga iPhone SE2 och 2018 års iPhone X Plus). För närvarande verkar dock den 9 augusti vara det mest realistiska datumet. Enligt de vanliga insiderna bör Samsungs nya phablet inte skilja sig mycket från sin föregångare: bortsett från några extra tiondelar av en tum på skärmen är de två enheterna anmärkningsvärt lika.

Tekniska funktioner Galaxy Note 9

Samsungs nya Glaxy Note 9 kommer att ha få nya funktioner jämfört med Note 8. Låt oss börja med designen, som förutom den något större skärmen inte kommer att få några större förändringar. När det gäller de officiella måtten förväntas Samsungs toppmodell bli 162x76x8,8 mm, vilket innebär att Note 9 kommer att vara något kortare, bredare och tjockare än Note 8. Ombord kommer vi nästan säkert att hitta samma processor som Galaxy S9 Plus, alltså Snapdragon 845. Kameraavdelningen kommer också att vara densamma som i Samsungs flaggskeppssmartphone, inklusive artificiell intelligens och super slow-motion som stöd för foton och videor. Det som diskuteras är fingeravtryckssensorn. Enligt vissa källor kommer den att drunkna i skärmen, medan andra är beredda att svära på att den kommer att placeras under den dubbla bakre kameran. Med tanke på de många ritningar som finns på nätet är det mycket troligt att den förutsägelse som ligger närmast sanningen är den andra. Slutligen kommer enhetens verkliga flaggskepp att vara batteriet på 3 850 mAh.


Galaxy Note 9 pris och tillgänglighet i Italien

Som nämnts kommer Galaxy Note 9 att lanseras av Samsung med största sannolikhet under de första veckorna i augusti, och förmodligen mer exakt den 9 augusti 2018. När det gäller priset finns det fortfarande ingen officiell och exakt information, men det är mycket troligt att den bästa phabletmodellen kommer att kosta tusen euro.


Lämna en kommentar