Google Nest Hub, den digitala assistenten som drömmer om att bli en hjälpreda till kocken


Nest Hub är mångsidig och kompakt och kan utföra dussintals och åter dussintals uppgifter inom hemmets fyra väggar. Det är till exempel en utmärkt assistent för kockar

Med Nest Hub i Italien kompletterar Google sitt sortiment av smarta assistenter för hemmets automation. Det är en smart display med en 7-tumsskärm, en 360°-högtalare med full räckvidd, två riktade mikrofoner och fullt stöd för Google Assistant och alla andra multimediatjänster som företaget i Mountain View erbjuder (framför allt YouTube Premium, men inte bara).

Den verkliga styrkan hos Big G:s smarta display ligger inte så mycket i de tekniska funktionerna. Eller åtminstone inte bara det. Enbart hårdvarukomponenterna skulle inte vara till någon större nytta om de inte åtföljdes av en lång rad funktioner och användbara verktyg för att förbättra vårt dagliga liv. Vad exakt gör Google Nest Hub? Många saker. Den kan användas som en multimediahubb för att spela upp musik, filmer och tv-serier från YouTube Premium. Eller styra smarta hemmetjänster med ett enda tryck. Kontrollera inmatningen från externa övervakningskameror eller, tack vare smarta dörrklockor, se vem som ringer på ytterdörren även om vi inte är där. Men Google Nest Hub är förstås en digital assistent med oändliga resurser.

Kokskola med Nest Hub

Nest Hub är extremt mångsidig och kan användas till många olika aktiviteter. Även för att lära dig recept och göra ett gott intryck på nästa middagsbjudning. Hur? Till exempel genom att få tillgång till den enorma databasen Buonissimo.it, Italiaonline-portalen för mat. De mer än 8 000 Buonissimo-recepten har optimerats för att visas på Nest Hub-skärmen och kommer att utgöra ett viktigt bidrag till köksavdelningen på Big G:s smarta skärm.

Det räcker med ett enkelt kommando för att få tillgång till ett av recepten, som med enkla steg-för-steg-förklaringar gör det möjligt för dig att tillaga alla typer av delikatesser: antipasti, förrätter, kött- och fiskhuvudrätter, en-rättersrätter, såser och recept från den italienska regionala traditionen.


Lämna en kommentar