Hur man får Minecraft-skinn

Minecraft är ett massivt populärt sandbox-videospel utvecklat av Mojang. Även om den först lanserades på PC 2011, har den fortfarande en stor fläktbas och den visar inte tecken på att sakta ner, särskilt nu när den ägs av Microsoft. En av de mer populära aspekterna av spelet är skinn som förändrar utseendet på spelarens avatar. Så här får du nya skinn på alla spelets stödda plattformar.


Så här får du Minecraft Skins på PC, Mac och Linux

I Minecrafts tidiga dagar var du tvungen att ändra spelfiler för att använda skinn. Nu måste du ladda upp dem direkt till ditt Mojang-konto. De appliceras automatiskt på din avatar när du loggar in på spelet. Det här är samma konto som du använder för att logga in på Minecraft-klienten.

Om du inte har migrerat ditt premiumkonto till ett Mojang-konto måste du göra det innan du kan ändra din avatars hud.

 1. Gå till inloggningssidan för Mojang och logga in på ditt konto.

 2. Du tas automatiskt till din Minecraft-profil. Sidan innehåller information om ditt konto, inklusive din e-postadress och födelsedatum.

  Om du inte kommer direkt till den här sidan, välj din e-postadress i det övre högra hörnet på skärmen och välj sedan Profil från rullgardinsmenyn för att komma till din kontoprofil.

 3. Välj på vänster sida av din profil hud. Du kan välja mellan den klassiska blockiga modellen och en nyare tunn modell för din avatar. Välj den du vill använda.

 4. Välj ett skal du vill använda. Det finns tusentals att välja mellan online. Om du aldrig har letat efter en förut, kolla in Minecraft Skindex eller NameMC. Båda listar populära skinn förutom att du kan söka igenom deras omfattande databaser med användaruppladdade skinn. När du har hittat en du gillar, ladda ner den.

 5. Med din valda Minecraft-hud i handen, gå tillbaka till din profil och bläddra ner till Ladda upp anpassad hud rutan för att ladda den på din profil.

 6. Välja Välj en fil. Ett nytt fönster öppnas. Bläddra till platsen för huden du just laddade ner. Välj din fil för att öppna den.

 7. Skärmen ändras för att visa huden du just laddade upp. Om allt ser bra ut, välj Ladda. Sidan uppdateras och din nya nuvarande hud visas längst ner på skinnsidan. Huden appliceras när du loggar in på spelet.

 8. Följ samma procedur när du vill uppdatera din Minecraft-hud igen.

  Mojang sparar inte dina tidigare skinn, så det är en bra idé att lagra gamla favoriter i en mapp på din dator.

Hur man får skinn i Minecraft för Android och iOS

Processen med att applicera anpassade skinn är lite annorlunda för mobila Minecraft-spelare. Du kan använda dem direkt i spelet.

Samma skinn som fungerar för skrivbordsutgåvan fungerar också på mobilappen.

 1. Börja med att hitta en hud du vill använda. Prova Minecraft Skindex eller NameMC, eftersom båda är mycket mobilvänliga. När du hittar det skal du vill ladda ner det direkt till din mobila enhet.

 2. Med din nya hud i handen startar du Minecraft-appen på din enhet. När du kommer till startskärmen kan du se modellen för din karaktär till höger om huvudmenyn. Tryck på klädhängare under karaktären för att öppna hudmenyn.

 3. Minecraft-hudmenyn är uppdelad i en serie lådor. Det mesta av skärmområdet är tillägnad att sälja nya skinn till dig. I det övre vänstra hörnet kan du se standardskinn. Tryck på grå figur i den rutan.

 4. Skärmen förskjuts för att visa den grå figuren som din nuvarande karaktär. Välj Välj Ny hud direkt ovanför den.

 5. Enhets filhanterare ska öppnas och du kan bläddra till den plats där du laddade ner din nya skal. Hitta och välj huden och välj sedan vilken modell du vill.

 6. Du återgår till hudmenyn. Nu är din valda karaktärsmodell huden du just laddade upp. Knacka Bekräfta för att tillämpa ändringen permanent.

 7. Du kommer tillbaka till huvudmenyn. Du bör nu se din nya karaktärsavatar stå bredvid menyn.

 8. Följ samma process varje gång du vill byta hud. Du kan ändra det så ofta du vill.


Hur man får Minecraft-skinn på konsoler

Det enda sättet att få nya skinn på spelkonsoler är via nedladdningsbart innehåll (DLC) från Marketplace. Så här hittar du det:

 1. Starta Minecraft och välj Marknad från listan över alternativ på huvudmenyn.

 2. Välja Hudpaket.

 3. Härifrån kan du bläddra i och köpa alla hudpaket som finns tillgängliga från både Mojang och oberoende skapare.

  Minecraft har också flera standardskinn som medföljer spelet gratis.

 4. Alternativt kan du hitta köpbara skinn genom din profil. Välj Profil på huvudmenyskärmen och välj sedan Redigera karaktär.

 5. Klicka över till fönstret Skins och du kan se en lista över skinn du äger och en lista över skinn som du kan köpa. Välj vad du vill från listan och följ anvisningarna på skärmen för att köpa den.


Lämna en kommentar