Hur man ser Brescia – Inter på TV och streaming på Sky eller Dazn


Brescia - Inter är en av matcherna på den tionde dagen i Serie A 2019 - 2020. Så här ser du matchen på tv och via streaming. Start klockan 21:00

Brescia - Inter är en av de mest intressanta matcherna på den tionde dagen i Serie A 2019 - 2020: å ena sidan en av överraskningarna i början av säsongen, å andra sidan ett lag som är rustat för att vinna Scudetto och som bara är en poäng från Juventus första plats i tabellen. Matchen sänds av Sky: för att se Brescia - Inter på TV måste du koppla in dig på SkySport Serie A-kanalen. Streaming finns tillgängligt på SkyGo.

Inter är färska efter sin oavgjorda match hemma mot Parma, en match där Nerazzurri skapade mycket, men misslyckades med att avsluta målchanserna. Det var en match där det svartblå laget skapade mycket, men inte lyckades ta tillvara på sina chanser. Conte klagade över att han hade ett begränsat antal spelare och mot Brescia kommer han att spela med samma formation som mot Parma: 3-5-2 med Gagliardini-Brozovic-Barella på mittfältet. Lautaro Martinez och Lukaku kommer återigen att vara pålitliga i anfallet. Corinis Brescia kommer att spela ett 4-3-1-2 med Spalek som agerar bakom de två anfallarna Donnarumma-Balotelli.

Vilken tid spelar Brescia - Inter

Avsparktiden för Brescia - Inter är satt till 21:00. Matchen spelas på Rigamonti Stadium i Brescia.


Den troliga laguppställningen Brescia - Inter

Brescia (4-3-1-2): Joronen; Sabelli, Cistana, Gastaldello, Mateju; Bisoli, Tonali, Romulo; Spalek; Donnarumma, Balotelli.

Inter (3-5-2): Handanovic; Godin, De Vrij, Skriniar; Candreva, Gagliardini, Brozovic, Barella, Asamoah; Lautaro Martinez, Lukaku.


Var ser man Brescia - Inter på TV

Brescia - Inter är exklusivt på Sky. Matchen kommer att sändas på SkySport Serie A-kanal 202 på satellitplattformen. Nu TV-abonnenter kommer att kunna se matchen på TV med hjälp av en smart-TV eller genom att ansluta en TV-box.

Så streamar du Brescia - Inter på SkyGo

Streaming är också tillgänglig på SkyGo, Sky's on-demand-plattform. För att få tillgång till SkyGo måste du vara Sky-abonnent och vara ansluten till tjänsten. SkyGo-applikationen är tillgänglig gratis på Google Play Store och App Store.

För att se Brescia - Inter i streaming måste du starta SkyGo, ange dina inloggningsuppgifter och klicka på TV-kanaler. En sida öppnas där du kan välja SkySport Serie A och klicka på Play-ikonen. Inom några sekunder kommer matchen att börja streamas. Brescia - Inter kan också ses i streaming på Now TV.

De som inte har en prenumeration på någon av prenumerationstjänsterna kan följa Brescia - Inter live på Virgilio Sport

.

Lämna en kommentar