Var du kan se Juventus – Inter på TV och streaming på Sky eller DAZN

#


Juventus - Inter är den stora matchen på den 26:e dagen i Serie A 2019 - 2020. Så här ser du matchen live streaming

Serie A försöker starta om efter många svårigheter. Utbrottet av Coronavirus-epidemin har stört Serie A-kalendern med matcher som först skjutits upp till ett senare datum och sedan fastställts till helgen den 8 mars. Dessa matcher kommer nödvändigtvis att spelas bakom stängda dörrar. Den stora matchen denna dag i mästerskapet är Juventus - Inter, Italiens derby som spelas söndagen den 8 mars klockan 20:45 på Allianz Stadium i Turin.

Det har varit en komplicerad vecka, med många starka ord som skrikits av mästerskapets protagonister i en situation som är svår i sig själv och som kastar landet in i en dramatisk situation. Fotbollen försöker så långt det är möjligt att starta om, trots att matcherna kommer att spelas bakom stängda dörrar fram till den 3 april. Juventus - Inter anländer i ett speciellt ögonblick av säsongen, med Bianconeri som måste vinna om de vill behålla förstaplatsen i tabellen och Inter som behöver de tre poängen för att inte se Lazio och Juventus springa ifrån. En utmaning som kan vara värd en del av Scudetto för båda lagen.

Som alla söndagskvällsmatcher kommer Juventus - Inter att sändas live på Sky. Matchen kan ses på TV på SkySport Uno och SkySport Serie A. Fansen kan också streama matchen på SkyGo, Sky's plattform för on-demand-spel. Så här ser du Juve - Inter i gratis streaming.

Vad är klockan för matchen Juve - Inter att spelas

Juve - Inter sparkar igång klockan 20:45.


Var kan du se Juve - Inter på TV

Juventus - Inter visas exklusivt på Sky, liksom alla söndagskvällens matcher. Matchen kan ses i TV på SkySport Uno (201) och SkySport Serie A (202). Förstudien inför matchen börjar runt 19:45.


Hur man ser Juve - Inter live streaming

De som inte kan se matchen på TV behöver inte misströsta: Juve - Inter finns också tillgängligt i live streaming på SkyGo, satellit-TV:s on-demand-plattform. För att få tillgång till SkyGo måste du vara Sky-abonnent och ha ett registrerat konto på plattformen.

För att se Juve - Inter live streaming måste du starta SkyGo, ange dina inloggningsuppgifter och klicka på TV-kanaler. En lista öppnas med alla tillgängliga kanaler och om du väljer SkySport Uno eller SkySport Serie A kan du börja streama Juve - Inter.

Juve - Inter

Juventus (4-3-3-3): Szczesny; Danilo, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Cuadrado, Dybala, Ronaldo.

Inter (3-5-2): Handanovic; Godin, De Vrij, Skriniar; Candreva, Vecino, Brozovic, Barella, Young; Lautaro, Lukaku.

Lämna en kommentar