Så ser du Juventus – Spal på Sky eller DAZN


Juventus tar emot Spal i den första matchen på den sjätte dagen i Serie A 2019 - 2020. Så här ser du matchen i streaming och TV

Juventus - Spal är det första avancemanget på den sjätte dagen av Serie A 2019 - 2020. Den spelas i Turin på Allianz Stadium. Matchen kommer att sändas av Sky på kanalen SkySport Serie A (202) och även av NowTV och TIM Vision, on-demand-tjänster som sänder satellit-tv-bolagets program. Streaming av Juventus - Spal finns på SkyGo.

Juventus kommer från två raka comebacksegrar: först mot Verona och sedan mot Brescia. Sarris lag har visat stora framsteg i spelet, men har fortfarande för många luckor i försvaret: om man vill vinna Scudetto för nionde gången i rad måste man ta stora steg framåt. Juventus kommer till Spal-matchen med stora problem i försvaret. Av de fyra ytterbackarna i truppen är Cuadrado den enda tillgängliga, Emre Can eller Matuidi kommer att anpassas till rollen. Juventus väntas återigen ställa upp med 4-3-1-2, den form som man först såg i tisdags mot Brescia. Spal anländer till Turin med en önskan att vända den dåliga period de befinner sig i. Början av säsongen har varit ganska problematisk.

Juventus - Spal: tid och plats att spela

Juventus - Spal börjar klockan 15:00. Matchen spelas på Allianz Stadium i Turin.


De troliga formationerna i Juve - Spal

Juventus (4-3-1-2): Szczesny; Emre Can, Bonucci, de Ligt, Cuadrado; Khedira, Pjanic, Matuidi; Ramsey; Dybala, Ronaldo.

Spal (3-5-2): Berisha; Cionek, Vicari, Felipe; Sala, Murgia, Missiroli, Kurtic, Igor; Petagna, Floccari.


Var ser du Juve - Spal på TV

Juventus - Spal kommer att sändas på SkySport Serie A. Matchen ingår i det paket som satellitbolaget har köpt och därför kommer det inte att vara möjligt att följa den på Sky. Istället kommer det att vara möjligt att se matchen på TV på Now TV och TimVision, men i det här fallet är det nödvändigt att ha en smart TV.

Hur man ser Juventus - Spal i live streaming

Juventus och Ferraras fans kan se Juventus - Spal i live streaming på SkyGo. För att få tillgång till tjänsten måste du vara Sky-abonnent, ha ett konto och använda en av de enheter som stöds.

För att streama Juventus - Spal måste du starta SkyGo, ange dina inloggningsuppgifter och klicka på TV-kanaler. En lista öppnas med alla kanaler som är tillgängliga på begäran och välj SkySport Serie A för att börja streama Juventus - Spal.

Om du är prenumerant på NowTV eller Tim Vision kan du följa streamingen av matchen i appen för smartphones och surfplattor från de två plattformarna.

Den tillgängliga live-texten från Juventus - Spal på Virgilio Sport.

Lämna en kommentar