Hur man ser Juve – Inter live streaming gratis och TV


Finn ut var du kan se Juve - Inter i International Champions Cup live streaming på datorer, smartphones och surfplattor

Det må vara sommarfotboll, men Juventus - Inter är fortfarande en match som alltid lockar stor uppmärksamhet. Det första Derby d'Italia spelas i Nanjing, på Sunings hemmaplan. Matchen gäller för International Champions Cup, sommarens turnering där de största europeiska lagen deltar: Real Madrid, Manchester United och Bayern München.

Juventus och Inter har redan spelat den första matchen i tävlingen: bianconeri förlorade med 3-2 mot Tottenham, medan neroazzurri fick ge sig med 1-0 mot Manchester United. Derby d'Italia är också ett tillfälle att se den första sammandrabbningen mellan Sarri och Conte, de två nya tränarna för Juventus och Inter som har till uppgift att höja kvaliteten på spelet i de två lagen. Hittills har vi sett väldigt lite: trupperna är ännu inte kompletta och fotbollsmarknaden kommer säkert att ge nya tillägg, särskilt hos Inter.

Juventus - Inter kommer att sändas exklusivt live på Sportitalia HD, kanal 60 i den digitala marknätet. För dem som har en smart-TV som är ansluten till Internet finns det möjlighet att se matchen med HbbTV, den nya hybridplattformen som erbjuder interaktivt innehåll. Juventus - Inter finns också tillgängligt för streaming på Sportitalias webbplats.

International Champions Cup 2019, Juventus - Inter: spelschema

Avspark för Juventus - Inter är satt till 13:30 italiensk tid. Matchen kommer att spelas i Nanjing, Kina.


Inter - Juventus: de troliga formationerna

Juventus (4-3-3): Buffon; Cancelo, Bonucci, Demiral, Di Pardo; Emre Can, Pjanic, Rabiot; Bernardeschi, Mandzukic, Cristiano Ronaldo. Tränare Sarri.

Inter (3-5-2): Handanovic; D'Ambrosio, De Vrij, Skriniar; Candreva, Gagliardini, Brozovic, Sensi, Dalbert; Esposito, Longo. Tränare Conte.


Inter - Juventus, var du kan se det på TV

Rättigheterna till International Champions Cup 2019 har köpts av Sportitalia, som kommer att sända matcherna på sina digitala markbundna kanaler. För att se Inter - Juventus på TV måste du koppla in dig på Sportitalia HD, kanal 60 i den digitala marknätet, från 12:30. Före matchstart kommer det att vara en timmes förmatch.

Hur man ser Juventus - Inter i International Champions Cup 2019 live streaming gratis

Inter - Juventus kan också ses i live streaming gratis. Matchen är faktiskt tillgänglig på Sportitalias webbplats: för att följa den behöver du inte prenumerera på plattformen eller betala för en prenumeration.

För att se Inter - Juventus i gratis streaming måste du öppna webbläsaren på din dator eller smartphone, ange webbadressen till Sportitalias webbplats och vänta på att hemsidan laddas. Klicka sedan på "Watch streaming" i rutan Sportitalia HD. Om några sekunder kommer Juventus - Inter att börja streamas.

Lämna en kommentar