Vad är Foursquare City Guide?

Foursquare City Guide är en gratis platsupptäckningsapp för iOS och Android. Du kan använda den för att hitta nya platser runt dig att besöka baserat på sökningar eller personliga rekommendationer som appen ger dig.


Hur Foursquare City Guide App fungerar

Foursquare City Guide använder enhetens GPS för att identifiera din plats och hitta platser i närheten som den kan föreslå för dig. Ju mer du använder appen, desto mer lär den dig om de platser du gillar att besöka så att den kan rekommendera fler platser du förmodligen kommer att älska också.

Rekommendationerna är Crowdsourced från Foursquare City Guide-användare precis som du som har varit på dessa platser och har lämnat bra betyg och recensioner. I likhet med andra platsupptäckningsappar som Yelp, OpenTable och andra, kommer Foursquares rekommendationer till dig av sin egen gemenskap.

Hur man använder Foursquare City Guide App

Du kan använda Foursquare City Guide för att hitta i närheten:

  • Frukost, lunch och middag
  • Lokaler för kaffe och te
  • Nattliv
  • Saker att göra (historiska platser, kasinon, temaparker, museer, teatrar, lodger, orter, småbåtshamnar, vattencenter, sportcenter, golfbanor etc.)

Du kan också leta efter specifika platser som inte är relaterade till mat och underhållning, till exempel en bank i närheten eller en bensinstation.


Komma igång med Foursquare City Guide App

Ladda ner gratis Foursquare-appen för iOS eller Android. När du har installerat öppnar du appen och registrerar dig för ett gratis konto via ditt befintliga Facebook-konto eller din e-postadress.

Appen kommer att be om tillstånd för att få tillgång till din plats. När du gör det spårar appen kontinuerligt din plats när den körs i bakgrunden så att den automatiskt kan notera de platser du besöker, även om du inte manuellt anger dem i appen.

Som med alla appar som körs i bakgrunden kan Foursquare City Guide tömma enhetens batteri snabbare än förväntat medan den kontinuerligt använder GPS-spårning för att spåra din plats. Om du inte bryr dig om automatisk platsspårning kanske du vill gå in på enhetens appinställningar och ändra platsåtkomst för Foursquare City Guide från alltid till bara när du använder appen.


Foursquare City Guide App: s huvudfunktioner

Det finns fyra flikar i bottenmenyn.

Sök

Använd sökfältet för att skriva in namnet eller typen av plats i det för att utföra en sökning. Appen kommer att göra automatiska förslag för närliggande platser när du skriver. Du kan också välja ett sökområde på en karta om du vill leta efter något någonstans som inte finns nära dig.

Alternativt kan du använda Frukost, lunch, middag, Kaffe te, Nattliv, eller Att göra för att se de bästa alternativen i närheten i dessa kategorier. Varje plats har ett betyg av tio som ligger till höger om listan.

Tryck på Filter högst upp för att filtrera resultat efter relevans, avstånd, betyg, pris, platser du har varit, platser du inte har varit, platser du har sparat, platser du gillat och mer.

listor

Se utvalda listor som skapats av andra användare för att hjälpa dig att upptäcka nya platser baserat på ett gemensamt tema. Se och följ till exempel en lista över bergs- och skidorter, bästa ställen att äta eller nationalparker.

Skapa listor genom att ge dem ett namn och en beskrivning och tryck sedan på Lägg till i lista... när du tittar på någon arenas sida. Du kan valfritt göra någon av dina listor samarbetsvilliga så att andra användare kan lägga till platser till dem också.

Historik

Så länge du behåller Foursquare City Guides platsåtkomst alltid när den körs i bakgrunden, kommer den automatiskt att identifiera platser du fysiskt besöker och lägga till dem på fliken Historik.

Klicka bara på en plats på fliken Historik för att se dess höjdpunkter, info, foton och tips. Tryck på blå plustecken (+) -knappen längst ned till höger för att dela, lämna ett tips, betygsätta, checka in, lägga till det i en lista eller lägga till ett foto.

Me

Fliken Me visar ett flöde med alla dina senaste incheckningar tillsammans med en sammanfattad information högst upp (tips du har gett, foton du har tagit och följare du har). Tryck på pratbubbla ikonen längst upp till höger för att se aviseringar eller kugghjulet ikonen för att anpassa dina inställningar.

Foursquares Swarm-app

År 2014 delades den ursprungliga Foursquare-appen upp i två separata appar: Stadsguide för platsupptäckt och Swarm för social platsdelning. Kolla in vår fullständiga sammanfattning av Swarm för att ta reda på mer om vad Swarm är och hur du använder det.

Lämna en kommentar