Hur man ställer in ett Coinbase-konto

Coinbase är ett av de enklaste sätten att köpa Bitcoin, Litecoin, Ethereum och Bitcoin Cash (Bcash). Efter att ha skapat ett konto på Coinbase-webbplatsen kan användare köpa dessa kryptovalutor med sitt kreditkort eller bankkonto på ungefär samma sätt som ett online-köp görs på Amazon.

Ingen avancerad kunskap om kryptovaluta krävs för att använda Coinbase, vilket är varför så många väljer att använda den för att skaffa sina första Bitcoin eller andra kryptovalutor. Så här kommer du igång.


Coinbase-kontoregistrering

 1. I din webbläsare navigerar du dig till Coinbase.com och klickar på Registrera Dig (Get Started) i det övre högra hörnet.

 2. Ett formulär visas med fält för ditt för- och efternamn, din e-postadress och ett lösenord. Se till att använda ditt riktiga namn som visas på passet eller körkortet, eftersom användning av ett alias kan försena bekräftelsen av din identitet senare. Dubbelkolla också att din e-postadress är korrekt skriven.

 3. Välj ditt lösenord. Se till att använda en kombination av stora och små bokstäver och minst en siffra.

 4. Gör reCAPTCHAn och verifiera säkerhetsrutan Jag är inte en robot. Markera sen kryssrutan om Användaravtal och Integritetspolicy.

 5. Tryck knappen Skapa konto (Create Account).

 6. En e-postbekräftelse skickas nu till din valda e-postadress. Besök din e-postinkorg och öppna e-postmeddelandet. I meddelandet ska det finnas en bekräftelselänk. Genom att klicka på den öppnas ett nytt webbläsarfönster som aktiverar ditt Coinbase-konto.

 7. Nu får du en uppsättning steg för att bekräfta din identitet. Du kan hoppa över detta för nu och göra det senare, men det är värt att ställa in eftersom ju mer information du ger dem, desto mer kryptovaluta får du köpa per vecka och desto säkrare blir ditt konto.

Bekräfta din identitet på Coinbase

Coinbase ger dig möjligheten att bekräfta din identitet via flera metoder under kontoprocessen och därefter hittar du dem under Inställningar > Säkerhet på din Coinbase-Dashboard. Du kan komma åt dessa alternativ när som helst.

Att bekräfta din identitet på Coinbase kan bidra till att öka din köpgräns (mängden kryptovaluta du kan köpa varje vecka) och kan också förbättra ditt kontos säkerhet. Här är vad du kommer att bli ombedd att uppge, antingen från länken i e-postbekräftelsemeddelandet som skickats efter att du skapat ditt Coinbase-konto eller i säkerhetsinställningarna på din Coinbase-Dashboard.

Telefonnummer: Bekräftelse av ditt telefonnummer är en mycket enkel process. Du ombeds att välja vilket land ditt nummer är registrerat i och själva numret. Efter att ha skickat denna information laddar Coinbase en andra webbsida och skickar ett SMS till din mobil med en kod. Ange den här koden i verifieringsfältet på den nya sidan och klicka på den blå knappen Verifiera Telefonnummer.

Adress: Du kommer att bli ombedd att fylla i din bostadsadress efter att du har bekräftat ditt telefonnummer i den första kontoinställningen eller under Inställningar> Min profil på din Coinbase-Dashboard efter inloggning. Som med annan kontoinformation är det viktigt att vara sanningsenlig här. Ditt Land i synnerhet är mycket viktigt eftersom det kommer att avgöra vilka finansiella tjänster du kan använda på Coinbase och hur mycket du kan köpa eller sälja.

Dokumentverifiering: Efter adressavsnittet i den första kontoinställningen blir du ombedd att bekräfta din identitet genom att dela kopior av regeringsgodkänt ID som pass, ålderskort, nationellt ID-kort eller körkort. De begärda dokumenten kommer att variera beroende på vilket land du är i. Om du hoppade över det här alternativet kommer du att bli påmind om att skicka denna information i din Coinbase-Dashboard efter inloggning. Du kan också hitta möjligheten att skicka dina dokument via Inställningar > Gränser.

 1. I kontoinställningarna visas en blå knapp som säger Börja Verifieringen. Tryck på den för att starta processen.

 2. När du har påbörjat dokumentverifieringsprocessen får du välja mellan två till tre dokumenttyper. Klicka på den du vill använda, till exempel ditt pass eller körkort.

 3. Nästa skärm kommer att ha en kamerafunktion som aktiverar enhetens webbkamera. Håll ditt ID framför din webbkamera och tryck på Ta Bild (Kan stå Snapshot på engelska) för att ta ett foto av ID't.

 4. En förhandsgranskning av det tagna fotot visas snart på sidan. Om fotot är tydligt och visar ditt ansikte och all nödvändig text, tryck på Slutför & Starta Verifiering. Om du vill göra om ditt foto trycker du bara på Ta en ny bild för att försöka igen. Du kan prova så många gånger du vill.

 5. Coinbase kan ta flera dagar till över en vecka för att verifiera ditt inlämnade dokument.

Coinbase betalningsalternativ

Coinbase-användare i USA kan använda PayPal för att lösa in kryptovaluta för kontanter, banköverföringar för att ta ut och sätta in pengar och kredit- och betalkort för att köpa kryptovaluta. Det bästa alternativet är dock att länka ett bankkonto till ditt Coinbase-konto eftersom denna betalningsmetod kan användas för att köpa och sälja kryptovaluta samt sätta in och ta ut pengar.

Du blir ombedd att lägga till ett betalningsalternativ efter att du har verifierat din identitet i den första kontoinställningen. Om du väljer att hoppa över det här alternativet kan du lägga till en betalningsmetod inifrån ditt konto genom att klicka på länken Köpa/Sälja i toppmenyn och välja Lägg till ett nytt konto under Betalningsmetod.

Att lägga till din konto- eller kreditkortsinformation tillåter vanligtvis omedelbart köp av Bitcoin, Litecoin, Ethereum och Bitcoin Cash på Coinbase. Att lägga till PayPal är också omedelbart. När du skickar in din bankinformation finns det dock vanligtvis en två-dagars (eller mer) väntetid innan den kan användas för att köpa eller sälja med.


Ökande Coinbase Buy Limit

Coinbase begränsar vanligtvis nya konton med en köpgräns på $300. Detta görs för att förhindra penningtvätt och andra olagliga aktiviteter. Gränser kan ökas genom att göra något av följande.

 1. Slutför din profil: Att fylla i all din Coinbase-kontoinformation är det snabbaste sättet att öka din köpgräns. Detta inkluderar att lägga till (och bekräfta) ett telefonnummer och skicka minst ett identitetsdokument.

 2. Gör regelbundna köp: Coinbase-konton som ofta är aktiva ökar vanligtvis sina köpgränser. Försök att göra ett litet köp per vecka i en månad eller två.

 3. Vänta: Ju äldre ett konto är, desto mer legitimt syns det i Coinbases ögon. Nyare konton är vanligtvis begränsade medan begränsningar tas bort så småningom ju äldre kontot blir.

Hur får jag 10 US $ gratis Bitcoin med Coinbase

Vem som helst kan gå med i Coinbase gratis från Coinbase-webbplatsen, men om du känner någon annan som redan är medlem är det värt att be dem bjuda in dig först. Om du registrerar dig på Coinbase via någons inbjudan kommer inte bara personens konto att krediteras Bitcoin med ett värde av 10 USD, men det kommer också ditt att göra när du spenderar över $100. När du har skapat ditt konto kan du dessutom hänvisa dina egna vänner för att tjäna ytterligare 10 USD i Bitcoin.

 1. För att bjuda in någon till Coinbase, logga in på ditt konto och klicka på ditt namn längst upp till höger på skärmen.

 2. En meny kommer att visas. Klicka på alternativet Bjud in vänner.

 3. Du kommer till en sida med möjlighet att bjuda in människor till Coinbase via Facebook eller Twitter, men du kan också använda e-post. Sidan visar också en webbplatslänk som du kan dela på ett annat socialt nätverk som Instagram eller till och med inom ett blogginlägg.

Lämna en kommentar