Inter – Barcelona: så ser du matchen på TV och gratis streaming


I kväll klockan 21:00 möter Inter Barcelona i den sista matchen i Champions League-kvalet: så ser du matchen på TV

Den viktigaste matchen i denna tidiga säsong, matchen som kan tjäna Inter för att förstå all sin styrka. Ikväll klockan 21:00 möter Inter Barcelona i den sista matchen i kvalet till Champions League 2019 - 2020. Matchen sänds i fri-tv på Canale 5 och på SkySport Uno. Gratis streaming finns på Mediaset Play och SkyGo.

En seger skulle garantera att Inter går vidare i omgången, medan de med en oavgjord match eller ett nederlag skulle få hoppas på ett misstag av Borussia Dortmund mot Slavia Prag. Nerazzurri möter ett något reducerat Barcelona-lag: Messi har inte kallats in (klassikern är om tio dagar) och Valverde kommer att skicka många andra spelare på planen. Det är ett tillfälle som inte får missas för Inter: en passage i omgången och en seger mot Barcelona skulle, förutom att ge prestige till klubben, också garantera extra pengar att återinvestera på januarimarknaden.

Inter - Barcelona: avspark

Avspark för Inter - Barcelona är satt till 21:00.


Var kan man se Inter - Barcelona

Inter - Barcelona kan ses på gratis-TV på Canale 5 och SkySport Uno, satellitkanalen. Gratis streaming finns på Mediaset Play (registrering krävs) och SkyGo (endast Sky-abonnenter).


Inter Inter - Barcelona

Inter (3-5-2): Handanovic; Godin, De Vrij, Skriniar; D'Ambrosio, Vecino, Brozovic, Borja Valero, Biraghi; Lukaku, Lautaro.

Barcelona (4-3-3): Neto; Wague, Umtiti, Todibo, Firpo; Vidal, Rakitic, Aleñá; Perez, Suarez, Griezmann

.

Lämna en kommentar