Kindle Paperwhite till halva priset idag

#


Amazons e-reader erbjuds för 89,99 euro, vilket är nästan 50 % lägre än introduktionspriset. Och för bokälskare är den första månaden med Kindle Unlimited en gratis gåva

Att köpa Kindle Paperwhite, Amazons e-läsare som av många anses vara en av de bästa på marknaden, är också en av de många erbjudandena på Black Friday. Kindle Paperwhite anses av många vara en av de bästa e-läsarna på marknaden. E-handelssajten har tagit fram ett mycket speciellt erbjudande för tillfället och rabatterar Kindle Paperwhite med 44 % och sänker priset till 89,99 euro, vilket är det lägsta priset någonsin för en e-läsare.

Modellen som erbjuds är den tionde generationen Kindle Paperwhite med Wi-FI-anslutning, 32 GB internminne och reklam. Vad betyder "reklamstöd"? Mycket enkelt, när e-bokläsaren är på stand-by visas annonser på skärmen. För bokfantaster finns ytterligare en kampanj: den första månadens prenumeration på tjänsten Kindle Unlimited är gratis. För den oinvigde är Kindle Unlimited ett slags Amazon Prime Video för böcker: alla böcker som finns tillgängliga på Amazon kan läsas utan att betala ett öre. Efter den första gratismånaden kostar tjänsten 9,99 euro var trettionde dag.

Kindle Paperwhite 10:e generationen: Funktioner

Kindle Paperwhite är en av Amazons flaggskeppsenheter och en av de mest populära. Paperwhite finns i flera versioner, men är förmodligen den modell som passar bäst för den vanliga användaren. Den har en tillräckligt stor skärm (6 tum) med 300ppi för att kunna läsas som om den vore tryckt papper och utan reflexer, även i solljus. Amazon e-reader är också vattentät (IPX8-certifiering) och kan användas både på stranden och i poolen. Modellen som erbjuds har ett internminne på 32 GB, vilket gör att du kan lagra hundratals böcker och tidskrifter. Anslutningen är endast Wi-Fi och som redan nämnts är den i konfigurationen "med reklam". Batteritiden har alltid varit en av de bästa egenskaperna hos Kindle Paperwhite, och på en enda laddning kan du klara dig i mer än en månad.

E-bokläsaren gör det också möjligt för användaren att anpassa läsningen av böcker genom att ändra typsnittet, typsnittsstorleken och lyfta fram särskilt intressanta avsnitt genom att lämna personliga anteckningar. Med Whispersync-funktionen kan du dessutom börja läsa en e-bok från e-läsaren, fortsätta i smartphone-appen och återgå till e-läsaren utan att missa något.


Kindle Paperwhite och Kindle Unlimited: Rabatt på Black Friday 2021

Kindle Paperwhite-kampanjen för tidig Black Friday är mycket intressant. Läsaren erbjuds för 89,99 euro, 44 % mindre än det rekommenderade priset. Men det är inte den enda kampanjen för Kindle Paperwhite: Amazon har också tagit fram ett paket med ett användbart fodral. Priset för paketet är 108,98 euro, vilket innebär en besparing på 71 euro jämfört med att köpa paketet separat. Kindle Paperwhite kan också köpas på avbetalning utan ränta. Tjänsten erbjuds direkt av Amazon: 5 delbetalningar för 18 euro per månad (alternativet kan aktiveras direkt på produktsidan).

Det finns också, som nämnts ovan, möjlighet att gratis aktivera Kindle Unlimited-tjänsten den första månaden, som ger obegränsad tillgång till hela Amazon-biblioteket, som består av mer än 150 000 böcker på italienska (totalt 5,5 miljoner böcker).

Om du vill hålla dig uppdaterad om erbjudandena på Black Friday 2021 kan du klicka här och prenumerera gratis på vår Telegramkanal.

Italiaonline presenterar produkter och tjänster som kan köpas online på Amazon och/eller andra e-handelsplatser. Vid köp via en av länkarna på sidan kan Italiaonline få en provision från Amazon eller från den andra nämnda e-handeln. Priser och tillgänglighet för produkter uppdateras inte i realtid och kan ändras med tiden: det är därför alltid nödvändigt att kontrollera tillgänglighet och pris på Amazon och/eller andra nämnda e-handelssajter.

.


Lämna en kommentar