Michael Schumacher, återupplev mästarens framgångar med en app


På 50-årsdagen publicerar Schumacher-familjens förening en app för att återuppleva F1-mästarens största framgångar

En app för att fira alla hans största framgångar. Detta är den gåva som Keep Fighting Foundation har gett Michael Schumacher på hans 50-årsdag. Som alla vet har den tyske mästaren kämpat i fem år med efterverkningarna av ett fall under skidåkning som orsakade skador på hans hjärnceller och ryggmärg. Under de senaste dagarna, när han närmar sig sin 50-årsdag, har det kommit lugnande nyheter: Michael Schumacher återhämtar sig långsamt, även om en del av de fysiska skadorna är permanenta.

Farrariföraren tas om hand varje dag av femton professionella personer i sitt hem i Schweiz.

Vi återgår till appen. Appen heter "Schumacher. Den officiella appen" och kan laddas ner gratis från Google Play Store och App Store. Inuti finns exklusivt innehåll som låter dig återuppleva den tyska förarens största segrar. Det finns också en avdelning som är tillägnad statistik och alla de rekord som han har slagit under sin nästan 20-åriga Formel 1-karriär.

Schumacher. Den officiella appen: det tillgängliga innehållet

Den gåva som Keep Fighting Foundation (skapad av familjen Schumacher) ville ge Michael är faktiskt en gåva till alla fans av den tyske föraren. När du har laddat ner och installerat appen kommer du in i Schumachers magiska värld. Appen är indelad i fem delar: The Champion, Racing, Michael Schumacher Private Collection, Keep Fighting Collection och Schumoji.

Inom "The Champion" finns en av de sista intervjuerna som den tyske mästaren gav, en 3D-vy över kartdromen där Michael växte upp, de Formel 1-banor han tävlade på, alla hans viktigaste rekord och statistik över de Grand Prix han tävlade.

Den del som heter "Racing" är ännu inte tillgänglig, men kommer att vara det om några månader. Enligt utvecklarna kommer det att bli en unik upplevelse där fansen kommer att kunna gå in i depåbanan och uppleva ett Grand Prix som en huvudperson.

"Michael Schumacher Private Collection" är, som namnet antyder, en sektion som är tillägnad alla bilar i den tyske förarens privata samling. Användaren kan få en närbild av alla de bilar som Ferrari-mästaren har kört under sina många år i Formel 1.

I avsnittet "Keep Fighting Foundation" finns information om stiftelsen, dess mål och en länk till dess webbplats. Avsnittet "Keep Fighting Foundation" innehåller information om stiftelsen, dess mål och en länk till dess webbplats. Du kan också donera en liten summa för att hjälpa stiftelsen med dess vetenskapliga forskning.

Schumoji är egentligen inte ett avsnitt, utan en länk till en annan app där du kan ladda ner emojis som föreställer Schumacher själv och hans son Mick, som just har vunnit F3-mästerskapet och är redo att ta det stora klivet in i Formel 1.


Lämna en kommentar