Amazon Prime Day: Så fungerar Lead Up 10×10-erbjudanden


Amazon lanserar en ny typ av erbjudande för att förbereda sig inför Prime Day 2021: vad är Lead Up 10x10-erbjudanden

Amazons Prime Day 2021 kommer i juni och många e-handelskunder har redan börjat förbereda sig. För dem som vill ha ännu fler rabatter behöver man inte vänta på Prime Day: utöver de återkommande kampanjerna har Amazon bekräftat Lead Up 10×10-erbjudanden som förra året.

Varje år lanserar Amazon andra typer av erbjudanden utöver den 48-timmars händelse med exceptionella rabatter på alla produkter till salu i sin e-handel, för att hjälpa kunder som prenumererar på Prime-prenumerationstjänsten att spara pengar. Detta inkluderar 10×10 Lead Up-erbjudanden, som har ett ännu viktigare mål: att hjälpa små och medelstora företag som investerar och säljer sina produkter på Amazon. Det har ännu inte avslöjats om dessa erbjudanden kommer att vara aktiva under veckorna före Prime Day. Genom att göra ett köp på minst 10 euro från utvalda säljare får Prime-kunder ytterligare 10 euro att spendera under de två dagarna av Amazon Prime Day. Här är hur erbjudandena fungerar och hur du använder dem.

Anslut dig och upptäck alla fördelar med Prime i väntan på Prime Day 2021

Lead Up 10×10-erbjudanden: vad de är och hur de fungerar

Det är enkelt att dra nytta av Amazons specialerbjudanden i väntan på det stora Prime Day-eventet. Lead Up 10×10-erbjudandena är nya 2020 och ger Prime-kunder möjlighet att köpa ett urval av produkter från en grupp säljare som valts ut bland små och medelstora företag som har en egen butik på Amazons marknadsplats.

Varje 10 euro som spenderas i en av de deltagande butikerna ger Prime-kunden möjlighet att tjäna en kupong på 10 euro. Denna kupong kan användas under Prime Day-köp på alla typer av produkter och i alla återförsäljares butiker.


Lead Up 10×10 Erbjudanden: Amazon hjälper små och medelstora företag

Idén om att tilldela en typ av erbjudande för att uppmuntra Prime-kunder att köpa från små och medelstora företag inom e-handel var Amazons sätt att reagera på krisen under Covid-19-pandemin. Detta var en särskild period då Amazon var tvunget att skjuta upp Prime Day från sommaren till oktober. Under veckorna före Prime Day 2020 lanserade företaget därför en ny typ av erbjudande för att hjälpa dem som drabbats hårt av pandemin och fått se sina intäkter minska.

Med 10×10 Lead Up-erbjudanden har Amazon gett konkret hjälp till tredjepartsförsäljare, varav de flesta är små och medelstora företag, för att öka försäljningen och omfördela erbjudanden och rikedomar.

Förbered dig för Prime Day 2021: prenumerera på Prime och börja använda det/p>

Italiaonline presenterar produkter och tjänster som kan köpas online på Amazon och/eller andra e-handelssajter. Vid köp via en av länkarna på sidan kan Italiaonline få en provision från Amazon eller från de andra e-handelsföretag som nämns. Priser och tillgänglighet för produkter uppdateras inte i realtid och kan ändras med tiden: det är därför alltid nödvändigt att kontrollera tillgänglighet och pris på Amazon och/eller andra nämnda e-handelssajter.

.


Lämna en kommentar