Nya serier och filmer som kommer till Netflix i juni 2020

#


Sommaren kommer till Netflix med en uppsjö av nya filmer och tv-serier för alla smaker. Med originalproduktioner och kulttitlar - här är vad som är nytt!

Trots slutet på Quarantine, det varma vädret och chansen att komma ut ur huset för en resa eller några timmar på stranden fortsätter Netflix att hålla användarna fast i soffan och släppa nytt innehåll. Om du är en av dem som tillbringar några timmar om dagen med att titta på film eller streama en serie, så gör popcornen redo: plattformen har meddelat vad som är nytt i juni.

Som alltid kommer titlarna att släppas gradvis under hela månaden och är utformade för att tilltala alla smaker. Bland de mest efterlängtade tv-serierna finns den tredje säsongen av Dark och den fjärde säsongen av Thirteen. Förutom förnyelser av populära tv-serier kommer det också att finnas många nya titlar, varav många redan är populära utomlands. En av de mest efterlängtade serierna är den första säsongen av Curon. För filmälskare är Dunkirk, filmen som vann tre Oscars, på väg.

Netflix tv-serier som kommer ut i juni

Som alltid innehåller tv-seriekatalogen både Netflix-produktioner och andra titlar som redan är populära eller har släppts i andra länder. Låt oss börja med Netflix originaltitlar.

Den 2 juni släpptes den femte och sista säsongen av Le amiche di mamma (Mammas vänner), som berättar historien om familjen Tanner. Den första säsongen av Mi Senti Senti? (Kan du höra mig?) släpptes den 4 juni och berättar om tre vänner och deras äventyr med sina pojkvänner och familjer. En av de mest efterlängtade säsongerna är säkert Thirteen, som kommer ut den 5 juni. Andra Netflix-debuter är Curon och Reality Z, som båda släpps den 10 juni, samt Summer of Death, som släpps den 12 juni.

Den fjärde säsongen av F is for Family är en av de mest intressanta animerade serierna som distribueras av Netflix. Och den 12 juni släpps den fjärde säsongen. Den handlar om familjen Murphy och utspelar sig på 1970-talet. Nästa dag är det dags för nya äventyr med Alexa & Katye, två vänner som tillsammans möter svårigheterna under de första åren på gymnasiet. Och på tal om skola kommer användarna att lära känna Iglesias bättre: säsong två kommer den 17 juni. Slutligen kommer The Politician den 19 juni, medan Dark släpps den 27 juni.


Netflix: andra tv-serier i juni

Förutom Netflix originaltitlar kommer plattformen också att släppa andra serier från andra produktioner eller distributioner. Även i det här fallet är listan riktigt lång: flera titlar kommer att släppas på en och samma dag. Låt oss ta en titt på de mest intressanta.

Först av allt kommer fans av Modern Family äntligen att kunna se kanalens nionde säsong, som släpptes den 9 juni. Medan fans av DC-universumet kommer att kunna se den fjärde säsongen av DC:s Legends of Tomorrow, förmodligen för att konkurrera med Disney+ där man kan se alla filmer och serier från DC:s direkta konkurrenter, Marvels superhjältar.

En annan framgångsrik och mycket rolig serie är definitivt New Girl: den sjunde säsongen kommer att släppas den 9 juni. Det kommer också att släppa alla säsonger av 24, som handlar om en federal agent som försöker förhindra ett mordförsök. Den 30 juni avslutas månaden på ett bra sätt när den sjuttonde säsongen av Family Guy släpps på Netflix.


Filmer som släpps på Netflix i juni

Om listan över serier är lång, är listan över filmer inte mindre lång. Förutom prisbelönta filmer finns det också många nya filmer. Låt oss ta en titt på några av de mer intressanta.

Av de kända filmerna är det många som har erövrat en generation: Ta till exempel Gremlins, som är tillgänglig från och med den 1 juni. Från och med samma datum kan du också se Lego Batman - the movie, King Arthur - The Power of the Sword, A Blunt Bullet 33 ⅓ - The Final Insult, The Mercenaries 3, Into the Storm, Ready Player One m.fl.

Andra filmer som kommer i juni är Bleed, en biopic om boxaren Vinny Pazienzas liv, som släpps den 7 juni. För älskare av mysterier och deckare kan filmen Deception Online, där en kvinna försöker varna sin syster för en man som vill lura henne, vara intressant.

Choked: Money Talks, som kommer ut den 5 juni 2020, berättar historien om en kontorsarbetare som hittar en källa till pengar, som kanske är outtömlig. Listan kan göras lång, så allt du behöver göra är att logga in på plattformen och upptäcka de senaste nyheterna.

Lämna en kommentar