Disney +: Filmer och tv-serier som släpps i november 2020


Julstämningen börjar göra sig påmind på den berömda streamingplattformen: förutom stora återkommande filmer och kulttitlar finns det nya filmer som är perfekta för alla. Här är vilka de är.

Semestern närmar sig och julstämningen känns också på Disney +: från och med november erbjuder plattformen många filmer och tv-serier att titta på tillsammans med familjen, varav många har teman som rör vintersemestern, snö och mytiska legender från slutet av året. En av dessa är Noelle, men det kommer inte att vara den enda.

Som varje månad berikas streamingkanalens katalog med nya titlar som inte bara är kopplade till Disneys värld, utan även till Pixar, Star Wars, National Geographic och Marvel. På tal om det sistnämnda kommer dokumentärserien Marvel 616 att släppas om några veckor, inspirerad av superhjältar och seriefigurer och deras filmatiseringar. Och det är inte allt: barnen kommer att kunna leka med sina favoritkaraktärer, som Musse Pigg, Mupparna och Olaf, den älskvärda snögubben som vi träffade i Frozen.

Disney +: TV-serier i november 2020

Som nämnts ovan är en av nästa månads huvudserier The Mandalorian, vars andra säsong inleds den 30 oktober, men som fortsätter varje fredag därefter. Totalt består den av 8 avsnitt som kan vara upp till 60 minuter. Mandalorian kommer därför att hålla oss sällskap under hela månaden.

Den 6 november släpps de två första avsnitten av den italienska serien I cavalieri di Castelcorvo. Serien spelas in i Rom och på andra fascinerande platser i Lazio, och berättar historien om en grupp ungdomar som försöker lösa några mysterier kopplade till en fruktansvärd häxa. Många har redan kallat den här serien för italienska Stranger Things, men för att bekräfta den teorin måste vi vänta på streamingen.

En av de mest efterlängtade serierna är Marvel 616, en blandning av dokumentärfilm och tv-serie. Syftet är att visa fans alla de element som har påverkat Marvels fantastiska värld genom åren, från skapandet av karaktärerna till valet av miljöer och till konstruktionen av intrigerna i de många produkter som hittills har tillverkats. Den kommer att släppas på Disney + den 20 november,

Det finns också mycket innehåll för de små. Den 6 november släpps Frozen - The Adventures of Olaf, medan plattformen den 18 november firar Musse Piggys födelsedag genom att sända de två första avsnitten av showen The Wonderful World of Mickey Mouse.

Den 6 november släpps dessutom Ecco i Muppets, den kompletta serien som är tillägnad de älskvärda figurerna med Miss Piggy och Pepe i spetsen. Slutligen kommer Once Upon a Time att finnas tillgänglig från och med den 20 november, en fantasyserie där karaktärerna från de mest kända sagorna får liv.


Disney +: nya filmer i november 2020

Förutom massor av episodiskt innehåll kommer plattformen i november också att erbjuda många kortfilmer och inslag, varav många har jultema. En av dessa är som väntat Noelle, som släpps den 27 november. Det är en komedi som handlar om tomtebarnens äventyr som uppmanas att ta över familjeföretaget.

En annan liknande film är Lego Star Wars: Christmas Special. Berättelsen kopplar ihop Skywalker-sagan med julen, allt berättat med hjälp av de berömda Lego-klossarna. Det tematiska innehållet avrundas med The Christmas Era, en kortfilm med de vänliga djuren från Ice Age i juletid. Tillgänglig från och med den 6 november.

Black Beauty: Autobiography of a Horse släpps på Disney+ den 27 november och berättar historien om ett fullblodssto som slits bort från sin familj och träffar Jo Green, en flicka som nyligen förlorat sina föräldrar. Ett djupt band av uppskattning och tillgivenhet kommer att etableras mellan de två.

De som har följt serien The Right Stuff kommer istället att kunna se den sanna filmen The Right Stuff - Real Men. Den två timmar långa specialserien berättar om rymduppdraget med Tom Wolfes röst. Den två timmar långa specialfilmen kommer att berätta om rymduppdraget med Tom Wolfes röst och kommer att släppas i Italien den 20 november.

Efter att ha släppt Aldo, Giovanni och Giacomo-filmerna och filmerna med Roberto Benigni går Disney + nu vidare till andra stora karaktärer från italiensk film: i november kommer vi att få se tre långfilmer med Bud Spencer och Terence Hill: Altrimenti ci arrabbiamo!, Banana Joe, Io sto con gli ippopotami.

Nu återstår bara att markera datumen för dina favoritserier i kalendern och lyssna på Disney +.


Lämna en kommentar