Välkommen tillbaka till 1980-talet, Sony lanserar den nya Walkman 2.0

#


Musikspelaren väger bara 98 gram men garanterar ljud av högsta kvalitet. Den finns i fem färger och kommer att finnas tillgänglig i Europa från och med februari

Sony har också tagit plats på scenen på Consumer Electronics Show, som för närvarande hålls i Las Vegas. Den japanska högteknologiska jätten utnyttjade det internationella evenemanget för konsumentelektronik för att lansera sin nya Walkman.

Walkman NH-A35, som musikspelaren kallas, är en enhet som företaget hävdar kan garantera en perfekt ljudupplevelse. Sony har också lagt stor vikt vid enhetens estetik. A35 finns i flera olika färger och är lätt att hantera tack vare sin vikt på 98 gram. Ett verkligt tecken på musik i fickan, med tanke på den högkvalitativa ljudkvalitet som den lilla enheten kan återge. Och det är inte allt. En av de viktigaste funktionerna i den nya Sony Walkman är faktiskt trådlös lyssning

Trådlös och bullerfri lyssning

Sony Walkman lovar därför att garantera hög ljudkvalitet även i trådlöst läge. Musikspelaren är kompatibel med trådlös Bluetooth-teknik och NFC-anslutning, vilket gör att A35 kan integreras med alla tillgängliga trådlösa hörlurar. Den nya ljudspelaren stöder även DSD-format och kan minska brus och distorsion över ett brett frekvensområde tack vare fem POSCAP-kondensatorer som förstärker den digitala förstärkningen S-Master HX. Enligt det japanska företaget är "ljudets renhet nära perfektion och stereo-effekten är accentuerad, vilket gör att även de minsta detaljerna i varje låt kan uppfattas".


Sony Walkman releasedatum och pris

När det gäller andra tekniska egenskaper har den nya Sony Walkman 16 GB internt lagringsutrymme, som kan utökas med microSD, och en 3,1-tums pekskärm. Musikspelaren levereras med Hi-Res Audio öronsnäckor som har Digital Noise Cancelling, en teknik som reducerar omgivande ljud.

NH-A35 kommer att finnas tillgänglig i Europa från februari och kommer att finnas i fem färger: Viridian Blue, Cinnabar Red, Charcoal Black, Lime Yellow och Bordeaux Pink. Det finns ännu ingen information om priset.


Lämna en kommentar