Redmi Note 10 kommer snart, funktioner


Redmi kommer att lansera en ny smartphone i mellanklassen: Redmi Note 10, som kommer senare i år. Dimensity 820-chipsetet ombord

De första ryktena om den nya smarttelefonen Redmi, Xiaomis oberoende varumärke, cirkulerar på nätet. Redmi Note 10 kommer att lanseras under de kommande månaderna och möjliga funktioner har avslöjats på en av de benchmark-sajter som hittats på nätet, där Android-smarttelefonen förväntas ha stöd för 5G-teknik.

Redmi-smarttelefonen kan vara utrustad med en MediaTek Dimensity 820-processor, 8 GB RAM och Android 10. Sajten hävdar också att Redmi Note 10 kan ha en prototyp av hårdvara eller drivrutin, vilket tyder på att smarttelefonen befinner sig i en tidig testfas just nu. Det var först i mars förra året som Redmi Note 9 och Redmi Note 9 Pro Max lanserades.

Redmi Note 10, funktioner

Redmis nya smartphone kommer att vara utrustad med en MediaTek Dimensity 820 SoC, med stöd för 5G-anslutningsteknik. De senaste ryktena talar om ett RAM-minne på 8 GB, medan tidigare rykten har visat att det finns två olika versioner av RAM-minne, 4 GB och 6 GB. Intern lagring kan vara 64 GB eller 128 GB.

Skärmen på Redmi Note 10 kommer att vara 6,57 tum, med en uppdateringsfrekvens på 90 Hz och Full HD+-upplösning med ett 18:9-förhållande. Det finns också motstridiga rykten om operativsystemet, där vissa hävdar att den kan drivas av Android 10, medan andra rykten tyder på att den kommer att drivas av Android 11 med MIUI 12-anpassning.

Kamerafunktionen kommer att vara mycket lik Redmi Note 9, med en fyrkammarkamera på baksidan med en 64-megapixel huvudsensor, en 8-megapixel ultravidvinkel-lins och en 2-megapixel djupsensor. Kameran på framsidan kan vara 8 megapixel. Skillnaden kan vara programvaran för kamerahantering för bättre bilder och prestanda.

När det gäller batteritid kan ett batteri på 5200 mAh med snabbladdning på upp till 25 W garantera en lång livslängd. Fingeravtrycksläsaren kan vara placerad på baksidan av den nya smarttelefonen. Det finns inga uppgifter om pris eller lanseringsdatum, så vi får vänta och se.


Lämna en kommentar