Så här ser du VM i simning 2017 i direktsändning

#


Från den 14 till den 30 juli kommer det att vara möjligt att se VM i simning 2017 i direktsändning på både smarttelefoner och datorer. Så här gör du

VM i simning 2017 äger rum i Budapest den 14-30 juli. Evenemanget inleds med tävlingar i dykning, simning i öppet vatten, vattenpolo och synkroniserad simning. Den andra veckan kommer att ägnas åt pooltävlingar. Fansen kommer att kunna följa sim-VM 2017 via direktsändning på både datorer, smartphones och surfplattor.

TV-rättigheterna för Italien har köpts av RAI, som kommer att sända evenemanget direkt. Tävlingarna kommer att fördelas mellan Rai 2 och RAI Sport+ HD, den statliga tv-kanalen som enbart ägnar sig åt sport. RAI kommer också att sända 2017 års VM i simning i direktsändning gratis på plattformen RaiPlay: det är bara att gå in på webbplatsen och ansluta till den kanal som sänder tävlingarna. De som prenumererar på Sky eller Mediaset Premium kommer att kunna se VM i simning i direktsändning även på Eurosport-kanalerna.

Det italienska simlandslaget anländer till VM i Budapest med utmärkta förutsättningar. Standardbäraren kommer alltid att vara Federica Pellegrini, som efter besvikelsen från OS i Rio de Janeiro är redo att återvända till det översta steget på pallen i 200 meter fri stil. Bland de viktigaste tävlingarna att följa för fansen är naturligtvis damernas 200 meter fristil, där Federica Pellegrini tar sig ut i vattnet på tisdag morgon och eftermiddag för kval och semifinal. Finalen kommer att hållas tidigt på eftermiddagen onsdagen den 26 juli. Lördagen den 29 juli och söndagen den 30 juli kommer alla ögon att riktas mot Gregorio Paltrinieri och Gabriele Detti i kvalet och finalen på 1500 meter fristil, där det italienska paret vann guld och brons vid OS i Rio de Janeiro 2016.

Så ser du sim-VM 2017 live streamat på RaiPlay

För italienska fans som inte kan följa sim-VM 2017 bekvämt i soffan, är det bästa alternativet att se dem live streamat. Italiens statliga TV erbjuder möjligheten att följa tävlingarna i sim-VM 2017 i gratis direktsändning på RaiPlay-plattformen. För att se tävlingarna behöver du bara gå in på webbplatsen och välja den TV-kanal som sänder dem (Rai Due eller RaiSport + Hd). RaiPlay är definitivt det snabbaste sättet att se VM i simning i Budapest i gratis streaming.


Så ser du VM i simning i direktsändning på SkyGo och Premium Play

Alternativet till RaiPlay är Eurosport. TV-kanalen som enbart ägnar sig åt sport har förvärvat rättigheterna till sim-VM och gör det möjligt att se tävlingarna även på streamningsplattformarna Sky och Premium Sport.

För att se sim-VM 2017 på SkyGo måste du starta applikationen från din smartphone eller komma åt plattformen via din dator. När du har slutfört detta steg måste du ansluta till Eurosport-kanalen. För att se sim-VM på SkyGo måste du ha en prenumeration på sportpaketet.

Premiumabonnenter kommer också att kunna följa sim-VM 2017 i direktsändning med hjälp av Premium Play-plattformen. Proceduren liknar den föregående: du kan komma åt både från din dator och via applikationen för smartphones och surfplattor. När du har slutfört steget öppnas listan över kanaler och du måste välja Eurosport.


Lämna en kommentar