Dazn fungerar inte, problem med direktsändning av Lazio-Napoli


Problem med direktsändning av Lazio-Napoli på DAZN: i andra halvlek fryser bilderna ofta och streamingen startar om automatiskt

Fel från ungdomar. Det är så vi kan definiera de problem som DAZN har i direktsändningen av den första matchen i Serie A 2018-2019. Sedan den andra halvleken av Lazio - Napoli uppvisar streamingen av matchen flera problem som gör att det inte går att se matchen.

Efter en första halvlek där streamingen av matchen inte gav några som helst problem, så snart återupptagningen började började de första avmattningarna. Fördröjningarna övergick snart till kontinuerliga omstarter av streamingen, vilket gjorde det omöjligt att se Lazio mot Napoli. Förutom att streamingen startar på nytt är det mycket ofta så att matchbilden blockeras och det tar några sekunder innan den startar igen (på teknisk jargong kallas det buffring). Många användare har gått ut på Twitter för att uttrycka sin ilska och för att fråga andra om de har samma problem.

Varför DAZN inte fungerar

Om du undrar varför du inte kan se Lazio - Napoli på DAZN är orsaken mycket enkel: det är för många användare som är anslutna till plattformens servrar samtidigt. För DAZN är fortfarande de första dagarna på den italienska marknaden och måste kalibrera sina servrar. Plattformens tekniker arbetar säkert hårt just nu för att se till att matchen slutar utan problem.

Denna första match kommer också att hjälpa DAZN att bättre planera för framtiden. Framtiden heter Sassuolo - Inter och Parma - Udinese, de andra två matcherna från den första dagen av Serie A 2018-2019 som DAZN kommer att sända live streaming på sin plattform.


Vad är DAZN

DAZN är den nya plattformen som exklusivt kommer att sända 114 matcher i Serie A 2018-2019, tre matcher för varje omgång av mästerskapet. För att se matcherna på DAZN behöver du ingen antenn eller parabolantenn, bara en internetuppkoppling. Alla matcher streamas och kan ses med någon av de enheter som stöds. Månadsabonnemanget kostar 9,99 euro (den första månaden är gratis).


Lämna en kommentar