Så ser du Inter – Valencia på TV och gratis streaming


Hitta reda på var du kan se Inter - Valencia på TV och live streaming på surfplattor, smartphones och datorer

En ny match på internationell nivå för Antonio Contes Inter. Ikväll klockan 21:30 möter de Valencia (ett lag som är kvalificerat för nästa Champions League) i Naranja Trophy. Det kommer att bli ett tillfälle att se hur Neroazzurri-spelarna utvecklas i sin träning, när de kämpar med Salento-tränarens nya taktik.

Efter en lång tids väntan har Inters fotbollsmarknad kommit i full gång. Klubben har uppfyllt Contes önskemål och köpt Lukaku från Manchester United för en summa på närmare 80 miljoner euro (inklusive bonusar). Detta är det dyraste köpet i Inters historia och en tydlig signal till motståndarna: Inter vill vinna Scudetto i år. Lukaku kommer dock inte att starta som startspelare: Conte kommer att lita på Esposito igen i anfallet och Lautaro Martinez kommer att göra sin debut den här säsongen. På flankerna kommer det att finnas utrymme för Candreva och Dalbert, medan Gagliardini, Brozovic och Sensi kommer att spela på mittfältet.

Inter v Valencia kommer att sändas live och exklusivt på Nove, en digital mark- och satellitkanal. Fans kan också streama Inter mot Valencia gratis på kanalens webbplats.

Trofeo Naranja, Inter mot Valencia: spelschema

Inter mot Valencia börjar klockan 21:30. Matchen kommer att spelas på Mestalla Stadium i Valencia.


De troliga formationerna i Inter - Valencia

Valencia (4-4-2): Cillessen; Wass, Garay, Diakhaby, Gaya; Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes; Rodrigo, Gameiro. Tränare Marcelino

Inter (3-5-2): Handanovic; D'Ambrosio, De Vrij, Skriniar; Candreva, Gagliardini, Brozovic, Sensi, Dalbert; Esposito, Lautaro. Coach Conte


Så ser du Inter - Valencia på TV

TV-rättigheterna till Trofeo Naranja mellan Inter och Valencia har förvärvats av Nove, en kanal som finns tillgänglig både via satellit och digitala marksändningar.

Så ser du Inter - Valencia live streaming gratis

Negro-fans som befinner sig vid havet kan se Inter - Valencia gratis streamat på Noves hemsida. Du behöver inte registrera dig eller betala för en prenumeration.

För att se Inter - Valencia streaming behöver du öppna webbläsaren på din dator eller smartphone och ange webbadressen till Nove-webbplatsen. När startsidan är laddad klickar du på menyalternativet "Live streaming" så öppnas TV-kanalens live streaming.

Lämna en kommentar