Så ser du Sinner – Tiafoe på TV och streaming gratis


Hitta reda på hur du ser kvartsfinalen mellan Sinerr och Tiafoe i ATP-turneringen i Antwerpen på TV och streaming gratis

Jannick Sinner, 18 år och två månader gammal, når för första gången en kvartsfinal i en ATP-turnering. Den unge sydtyrolaren besegrade 250 Monfils, nummer 13 på världsrankingen och nummer 1 i lottningen, i den andra omgången av ATP-turneringen i Antwerpen. Den unge sydtyrolaren besegrade Monfils, nummer 13 på världsrankingen och nummer 1 i andra omgången av ATP Antwerp 250-turneringen, vilket visade på italienarens enorma talang.

I kvartsfinalen i ATP Antwerp möter Sinner amerikanen Tiafoe, nummer 54 på ATP-rankingen. På pappret är amerikanen säkert starkare och kraftfullare än Sinner, men den unge italienaren kan bidra med sin klass. Vid 18 års ålder är han en av de mest lovande stjärnorna i världstennis och under 2019 har han klättrat på rankingen och nästan nått topp 100 (vilket han kan nå fram till under turneringen). Tennisfans kommer att kunna följa matchen mellan Sinner och Tiafoe på TV och gratis streaming på Supertennis TV, som har köpt rättigheterna till ATP Antwerp 250-turneringen.

ATP Antwerpen, vilken tid spelar Sinner - Tiafoe

Start för kvartsfinalen i Antwerpen-turneringen mellan Sinner och Tiafoe är planerad till 14:00.


Så ser du Sinner - Tiafoe på TV

ATP-turneringen i Antwerpen är exklusivt tillgänglig för Supertennis TV, TV-kanalen som drivs av FIT. Supertennis TV är tillgänglig på Sky kanal 224, via digitala marksändningar och Tivùsat. För att se Sinner - Tiafoe på TV på stellitare måste du vara abonnerad på Sky Sport-paketet. Om du inte har ett abonnemang kan du se Sinner-Tiafoe gratis på digital marksänd TV eller Tivùsat.


Så streamar du Sinner-Tiafoe

Tennisfans kan se Sinner-Tiafoe live gratis på Supertennis TV. Du behöver inte prenumerera eller registrera dig på plattformen, utan allt du behöver är en enhet med en bra internetuppkoppling.

För att streama Sinner - Tiafoe måste du öppna webbläsaren på din enhet, ange webbadressen till Supertennis TV:s webbplats och klicka på menyalternativet "On Demand". En ny sida öppnas och om du klickar på mach-rutan startar direktsändningen av matchen.

Lämna en kommentar