Så ser du Torino – Wolverhampton på TV och streaming


Vid 21:00 på Stadio Olimpico Grande Torino möts Torino och Wolverhampton i Europa League-slutspelet: så här ser du matchen i streaming

Efter två ganska enkla omgångar har det viktigaste mötet anlänt för Torino: slutspelet för att komma in i Europa League-grupperna. Mazzarris lag hade inte tur i lottningen och måste möta det engelska laget Wolverhampton, ett lag med utmärkt individualitet och tränat av en erfaren person som portugisen Espirito Santo. Portugiserna är lagets ryggrad och de mest representativa spelarna. Torino kommer att behöva uppmärksamma speciellt duon Neves - Moutinho.

Granata har förberett sig för detta stora tillfälle i två månader nu. Det har varit ett par år som Torino har saknats i det Europa som räknas: att delta i Europa League-rundorna skulle ge stor prestige åt laget och skulle vara ett erkännande av det arbete som Mazzarri gör. Den toskanska tränaren visade stort självförtroende på presskonferensen och ingav mod till sitt lag: Wolverhampton är inte oslagbara. Torino kommer att förlita sig på sina bästa män, med både Izzo och Nkoulou i försvaret och Belotti och Zaza i anfallet. Ansaldi, en av Torinos bästa förra året, kommer att täcka hela vänsterkanten.

Torino - Wolverhampton är exklusivt för Sky som har köpt rättigheterna till matchen. Europa League-slutspelet kommer att sändas på SkySport Uno och SkySport Football samt gratis på TV8, en digital marksänd kanal. Matchen finns även tillgänglig i live streaming på SkyGo.

Europa League-slutspel 2019, Torino - Wolverhampton: spelschema

Avspark mellan Torino och Wolverhampton är satt till 21:00. Matchen kommer att spelas på Stadio Olimpico Grande Torino.


Den troliga formationen för Torino - Wolverhampton

Torino(3-5-2): Sirigu; Izzo, Nkoulou, Bremer; De Silvestri, Rincon, Baselli, Meite, Ansaldi; Belotti, Zaza. Manager: Mazzarri

Wolverhampton (3-5-2): Rui Patricio; Bennett, Coady, Boly; Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Castro; Jimenez, Jota. Tränare: Espirito Santo.


Var ser man Torino - Wolverhampton på TV

Torino - Wolverhampton kommer att sändas på Sky TV på kanalerna SkySport Uno och SkySport Football. Matchen kommer också att finnas tillgänglig gratis på TV8, en digital marksänd kanal. Med tanke på matchens betydelse kommer satellitföretaget att erbjuda Granata-fansen ett omfattande förmatchprogram med experter och experter i studion. Avtalet är klockan 20:00

Hur man ser Torino - Wolverhampton i streaming

Om du inte vill missa Torino - Wolverhampton bör du veta att det finns möjlighet att se matchen i streaming på SkyGo. För att komma åt SkyGo måste du vara Sky-abonnent, ha ett konto på SkyGo och använda en av de enheter som stöds.

För att se Torino - Wolverhampton i streaming måste du starta SkyGo, klicka på TV-kanaler och sedan välja SkySport Uno eller SkySport Football. Genom att trycka på Play-knappen börjar streamingen av Europa League-slutspelet.

Hur man ser Torino - Wolverhampton i gratis streaming

Om du inte är Sky-abonnent har du möjlighet att se Torino - Wolverhampton i gratis streaming på TV8:s webbplats. Du behöver ingen prenumeration eller ens en prenumeration på portalen. Allt du behöver göra är att komma åt TV8-webbplatsen med din enhet och ha en stabil och snabb anslutning.

Lämna en kommentar