Samsung Galaxy Tab A7: lågprisplattan med superbatteri


Samsungs nya budgetplatta har utmärkt valuta för pengarna och lovar bra batteritid tack vare batteriet på 7 040 mAh

Samsungs nya budgetplatta tillkännagavs officiellt i början av september och har nu kommit ut på marknaden. Till och med den italienska. Samsung Galaxy Tab A7 2020 lever upp till de löften som den koreanska tillverkaren gav när den presenterades: den är bekväm, billig och har ett bra batteri.

Galaxy Tab A7 finns både som WiFi-only- och SIM-dataförpackning och har en 10,4-tumsskärm som täcker 80 % av surfplattans totala storlek. De tekniska specifikationerna är de för en surfplatta i lågprissegmentet, men inte för låga, vilket Samsungs A-tecken bekräftar, men förhållandet mellan pris och funktioner är bra, även med tanke på att det rör sig om en Samsung-produkt. Galaxy Tab A7 är i själva verket en allt-i-ett-tablett för hemmet, särskilt bra för att titta på multimedieinnehåll och, om det behövs, avsluta några av de arbeten som vi tog med oss hem från kontoret.

Samsung Galaxy Tab A7: tekniska specifikationer

Samsungs Galaxy A7 är en surfplatta med en 10,4-tums TFT-skärm med en upplösning på 2 000×1 200 pixlar. SoC:n är Qualcomm Snapdragon 662 med en oktakärnig processor på 2 och 1,8 GHz. RAM-minnet är 3 GB, medan utrymmet för foton, videor och musik är 32 eller 64 GB.

Det finns två kameror: en frontkamera på 5 MP och en bakre kamera på 8 MP. Ansiktsigenkänning är 2D, vilket gör att denna autentiseringsmetod på Samsung-surfplattan inte är särskilt säker. Videor kan spelas in med en upplösning på 1 920×1 080 vid 30 bilder per sekund och det finns ingen blixt.

Batteriet är å andra sidan mycket bra: med en laddning på 7 040 mAh kan du verkligen använda surfplattan länge innan du behöver ladda den. På tal om laddning: den högsta tillåtna effekten är 15 watt, men AFC-laddaren (Adaptive Fast Charging) på 15 watt säljs separat. Man kan inte ha allt om man vill vara billig.


Samsung Galaxy Tab A7: vad kostar den

Priset för Samsung Galaxy Tab A7 börjar på 239 euro för Wifiversionen med 32 GB lagringsutrymme. Uppgradering till 64 GB lagring kostar 269 euro, medan LTE-versionen för närvarande endast finns tillgänglig med 32 GB till ett pris av 299 euro.

Två färger finns fortfarande tillgängliga: grått och guld. Samsung Galaxy Tab A7 har Android 10.


Lämna en kommentar