Contour, 3D-skrivaren som skapar skydd för alla smartphones


Företaget Slickwraps har skapat Contour, en 3D-skrivare för 300 euro som på några minuter sveper in din smartphone i ett engångsskydd

Förälskare av skydd? Då är Contour 3D-skrivaren något för dig. Med den här maskinen kan du göra ett nytt telefonfodral i vilken färg du vill på nolltid. Contour 3D-skrivaren är den första som kan skriva ut smartphonefodral.

Det behövs inga stora projekt eller prototyper att göra. Placera bara smarttelefonen under skannern så att skrivaren tar de perfekta måtten av enheten och välj sedan den färg du föredrar. 3D-skrivaren stöder även de mest excentriska och extravaganta. Skyddet kommer att vara tillverkat av 3M vinylmaterial. Samma sensor som mäter telefonen känner också igen kameror, logotyper och andra tillbehör till smarttelefonen och förhindrar att skyddet täcker enhetens komponenter. Naturligtvis är det också möjligt att skapa skräddarsydda skydd som inte enbart följer telefonens mått.

Hur fungerar Contour 3D-skrivare

Stunder och timmar av väntan? Nej, det tar bara några minuter att få ett nytt skydd till din smartphone. Fodralet kan inte tas bort för återanvändning, eftersom det sitter direkt på smarttelefonen och är engångsformat. Så om vi vill ha ett nytt omslag måste vi slita av det gamla från smartphonen och skapa ett nytt. Oroa dig inte, skyddet och processen skadar inte smarttelefonen på något sätt. Denna 3D-skrivare för smartphone-skydd tillverkas av företaget Slickwraps och kommer att släppas till ett introduktionspris på strax under 300 euro.

.


Lämna en kommentar