Without Remorse: Stefano Sollimas nya film kommer på Prime Video


Efter serien Gomorra och framgångsrika filmer som Romanzo Criminale tar den italienske regissören oss med in i Tom Clancys värld.

Partnerskapet mellan Amazon Studios och Michael B. Jordans Outlier Society fortsätter: tillsammans kommer de att samarbeta om avancerade projekt som kommer att distribueras på streamingplattformen Amazon Prime Video.

Men avtalet är inte begränsat till audio-videoproduktioner: nya tjänster och produkter med anknytning till Amazon Fashion, Audible och Music är på gång. Under Superbowl sändes Alexa-reklamen med Michael B. Jordan som tolk. Kort sagt, ett nytt kapitel öppnas på marknaden, vilket kommer att få konsekvenser för alla abonnemangstjänster. Bland de första planerade verken är Tom Clancy's Without Remorse, en film producerad och med Michael B. Jordan i huvudrollen. Den kommer att regisseras av den italienska talangen Stefano Sollima, som redan har arbetat med många framgångsrika projekt, från Gomorra-serien till Romanzo criminale, Suburra och ACAB - All Cops Are Bastards.

Tom Clancy's Without Remorse: handlingen

Filmen berättar historien om John Clarks, eller Senior Chief John Kelly, en av de mest kända karaktärerna från Tom Clancy. Han tillhör Navy Seal Special Forces och i filmen drivs han av en känsla av rättvisa efter mordet på sin gravida fru. Hans familj mördas av ett team ryska soldater medan han är involverad i en hemlig operation.

I det här läget bestämmer sig John, tillsammans med sin Navy Seal-kollega och en CIA-agent, för att gå till botten med saken och upptäcker att det finns en internationell konspiration som kan starta ett krig mellan Ryssland och USA. Huvudpersonen måste balansera sin törst efter hämnd mot behovet av att hantera konflikten och förhindra att den eskalerar till en väpnad kamp mellan världsmakterna.


Tom Clancy's Without Remorse: rollbesättning

Filmens rollbesättning består av internationella stjärnor. Michael B. Jordan spelar den äldre chefen John Kelly. Jamie Bell är CIA-agenten som han samarbetar med, medan Jodie Turner-Smith är hans arbetskamrat. Skådespelerskan och modellen är också upptagen med produktionen av The Witcher.

Ovanpå dem kommer vi också att hitta Lauren London, Jacob Scipio, Guy Pearce, Jack Kesy, Brett Gelman och Colman Domingo.

Jennifer Salke, chef för Amazon Studios, är nöjd med det nya samarbetet med Outlier Society: "De delar vår passion för att ge plats åt nya och spännande röster och fokuserar på mångfald på alla nivåer."

Outlier Society grundades 2016 med målet att föra ut starka, varierade och originella berättelser på filmduken. Andra kommande projekt är Denzel Washington-regin Journal for Jordan

Det är Taylor Sheridan, som redan har arbetat med Stefano Sollima på filmen Soldado, och Will Staples, som också har skrivit kända videospel, bland annat Call of Duty, som står bakom filmens manus. Kort sagt, vi letar efter ett team som specialiserar sig på action och spionage.


Tom Clancy's Without Remorse: release

Filmen kommer att släppas den 30 april 2021 på Amazon Prime Video i mer än 240 länder världen över.Under tiden kan vi ta del av nyheterna från februari 2021 om prenumerationstjänsten för Amazon-kunder.

Prenumerera och börja se dina favorit-tv-serier och filmer på Prime Video

Italiaonline presenterar produkter och tjänster som kan köpas online på Amazon och/eller andra e-handelssajter. Vid köp via en av länkarna på sidan kan Italiaonline få en provision från Amazon eller andra nämnda e-handelsföretag. Priser och tillgänglighet för produkter uppdateras inte i realtid och kan ändras med tiden: det är därför alltid nödvändigt att kontrollera tillgänglighet och pris på Amazon och/eller andra nämnda e-handelssajter.

.

Lämna en kommentar