Amazon Prime Video: vad som är nytt i juli 2021


Amazon Prime Videos katalog förnyas i och med juli 2021: vad som kommer till streaming nästa månad

Filmer, tv-serier och dokumentärer: Prime Video uppdaterar och lanserar sitt streaminginnehåll varje månad, med början den 1 juli. Det finns många nya lanseringar på gång i år, och Amazon Original-produktioner kommer äntligen exklusivt till plattformen.

För att börja med filmen Tomorrow's War den 2 juli finns det också stora förväntningar på Jolt, som inte kommer förrän den 23 juli. Bland Amazons originalserier kommer den mycket efterlängtade första säsongen av Them den 23 juli, medan de andra säsongerna av El Cid och Making The Cut är planerade till den 15 och 16 juli. För fans av Bridget Jones kommer hela sagan med de tre filmerna att finnas tillgänglig på Prime Video från och med den 1 juli, tillsammans med Karate Kid-sagan. För dem som vill titta på Arkiv X, Sons of Anarchy och 24 finns det dock ingen tid att förlora: serierna kommer snart att vara tillgängliga och kommer sedan inte längre att finnas tillgängliga.

Prenumerera på Prime Video och ta reda på vad som är nytt i juli 2021

Prime Video: filmer som kommer i juli 2021

Det kommer att bli en hektisk juli månad för Prime Video, med nya titlar från både Amazon Original och Amazon Exclusive-produktioner, samt andra filmer, inklusive komedisagor som Bridget Jones, Oscarsvinnare som Birdman och kultfilmer som Basic Instinct och Act of Strength. Här är de planerade lanseringsdatumen och titlarna:

1 juli: District 9, Bridget Jones's Diary, What a Mess Bridget Jones! Bridget Jones'baby, Now You See Me, Fifty Shades of Grey, Karate Kid, Karate Kid II, Karate Kid III, Karate Kid 4, Birdman eller (The Unpredictable Virtue of Ignorance), Basic Instinct, The Shape of a Voice, Assassin's Creed, The First Knight och Total Recall.

2 juli: Tomorrow's War (Amazon Original)

8 juli: 10 dagar utan mamma

9 juli: Manchester By the Sea, Ben is Back, Blackout Love (Amazon Exclusive)

13 juli: Demon Slayer: The Mugen Train (Amazon Exclusive)

15 juli: The Witch - Do You Want to Hear a Fairy Tale? Proximity

16 juli: Seberg - In the Crosshairs, Wake of Death

19 juli: Boss Level (Amazon Exclusive)

22 juli: Romans

23 juli: Jolt

25 juli: The Man on the Train

28 juli: Gunpowder Milkshake (Amazon Exclusive)


Prime Video: TV-serier som kommer i juli 2021

Nytt i juli 2021 för TV-serier också, inklusive originalproduktioner och nya säsonger som kommer snart. Här är datum och titlar:

1 juli: 4 Blocks - säsong tre

15 juli: El Cid - säsong två (Amazon Original)

16 juli: Making The Cut - säsong två (Amazon Original)

23 juli: Them - säsong ett (Amazon Original)

26 juli: Bleach - säsong fyra


Prime Video: titlar som löper ut i juli 2021

Förnyelsen av Prime Videos katalog innebär också att vissa filmer och tv-serier löper ut: efter det datumet kommer de inte längre att kunna streamas gratis. Här är vilka de är:

6 juli: X-Files

9 juli: Fables

14 juli: Sons of Anarchy

22 juli: 1917, The Rhythm Section

29 juli: The Day Thief

31 juli: 24

Italiaonline presenterar produkter och tjänster som kan köpas på nätet hos Amazon och/eller andra e-handelsplatser. Vid köp via en av länkarna på sidan kan Italiaonline få en provision från Amazon eller annan nämnd e-handel. Priser och tillgänglighet för produkter uppdateras inte i realtid och kan ändras med tiden: det är därför alltid nödvändigt att kontrollera tillgänglighet och pris på Amazon och/eller andra nämnda e-handelssajter.

.

Lämna en kommentar