Hemsida : Filtillägg : .act Fil

.act Fil

Filtyp 1ADPCM Compressed Audio File

Utvecklare N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Vad är ACT file?

Ljudformat inspelat av vissa röstinspelare och MP3-spelare; komprimerad med Adaptive Differential Pulse Code Modulation.

Program som öppnas ACT filer
Windows
Logipole Konvertor
Audials One

Filtyp 2Alma CAD/CAM Document

Utvecklare Alma
Kategori CAD-filer
Format N/A

.ACT alternativnummer 2

CAD-dokument skapat av Alma CAD / CAM-programvaruprodukter som skådespelare / skära, act / weld och act / tubes; innehåller CAD / CAM-data som anger instruktioner för 3D-skärmaskiner eller svetsrobotar; kan innehålla laser, plama, vattenstråle och flamteknik.

Program som öppnas ACT filer

Filtyp 3DS Game Maker Action File

Utvecklare Invisionsoft
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.ACT alternativnummer 3

Fil som används av DS Game Maker, en applikation som används för att skapa Nintendo DS-spel; innehåller en spelhandling skriven i C; används för att visa grafik, spela ljud, skapa övergångar och styra spellogik, liksom andra åtgärder.

Mer information

Anpassade åtgärder kan skapas från mallar som tillhandahålls i DS Game Maker Action Editor-gränssnittet. ACT-filer lagras i katalogen \ Actions \ i DS Game Maker-installationen.

ACT-filer sparas med en motsvarande .ACTX -fil, som innehåller en beskrivning för åtgärden.

Program som öppnas ACT filer

Filtyp 4Adobe Color Table File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

.ACT alternativnummer 4

Färguppslagstabell (CLUT) -fil som används av Adobe Photoshop, en applikation som används för redigering av rastergrafik; lagrar en samling av fördefinierade färger; används för att tillämpa en CLUT på en bild i dialogrutan "Spara för webben" i Photoshop.

Mer information

ACT-filer används för att optimera bilder för webbpublicering. Genom att lägga till eller minska antalet färger i CLUT kan användarna granska bildens kvalitet jämfört med den resulterande filstorleken innan den sparas.

Adobe-färgtabeller kan laddas i dialogrutan Spara för webb genom att väljer du Färgbord-menyn och väljer Ladda färgtabell .... Flera fördefinierade ACT-filer ingår i Photoshop-installationen i / Förinställningar / en_US / Spara för webbinställningar / Färgtabeller / katalog.

OBS! CLUTs används av vissa bildformat i dialogrutan Spara för webb, till exempel .GIF . De används emellertid inte av .JPG och .PNG files.

Program som öppnas ACT filer
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Filtyp 5Genesis3D Actor File

Utvecklare Eclipse Entertainment
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.ACT alternativnummer 5

Tredimensionell karaktär, eller "skådespelare", sparad i Genesis 3D-format; kan innehålla objektmotioner, skinn och material; skådespelarefiler kan skapas direkt i Genesis3D eller genom att konvertera andra 3D-format till ACT-formatet med Genesis3D Actor Studio.

Mer information

Genesis3D är en öppen källkod i realtid 3D-renderingsmotor som används främst för att skapa 3D-spel. Genesis 3D-motorpaketet innehåller skådespelare Studio, Skådespelare Viewer och andra filer. Mer information finns på Genesis3D-webbplatsen.

Program som öppnas ACT filer
Windows
Autodesk 3ds Max
Eclipse Entertainment Genesis3D
Caligari trueSpace

Filtyp 6FoxPro Documenting Wizard Action Diagram

Utvecklare N/A
Kategori Textfiler
Format N/A

.ACT alternativnummer 6

Visar de hierarkiska relationerna i koden för en FoxPro-applikation; skapad av dokumentguiden (verktygsmenyn → guider → dokumentering)

Program som öppnas ACT filer
Windows
Adobe Illustrator
Microsoft Visual FoxPro
chUmbaLum sOft MilkShape 3D
Macintosh
Adobe Illustrator

Om ACT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil act-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen FoxPro Documenting Wizard Action Diagram, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.