Hemsida : Filtillägg : .bps Fil

.bps Fil

Filtyp 1BPS Virus File

Utvecklare N/A
Kategori Diverse filer
Format Binary

Vad är BPS file?

Fil som används av "BPS" skadliga program som "SpywareCops", "AdwareBlaster" eller "Spyware och Adware Remover;" innehåller data för viruset att springa och infektera datorn; bör vara i karantän med de återstående skadliga programfilerna med ett antivirusprogram.

Program som öppnas BPS filer
Windows
Symantec Norton Security
Kaspersky Anti-Virus
Macintosh
Symantec Norton Security

Filtyp 2Works Document Backup

Utvecklare Microsoft
Kategori Backup filer
Format Binary

.BPS alternativnummer 2

Backup av ett ordbehandlingsdokument som skapats med Microsoft Works ( .WPS file); ofta genereras automatiskt av MS Works om programmet kraschar medan man arbetar på ett dokument; säkerhetskopieringsinställningar kan ställas in inom programmets alternativ.

Program som öppnas BPS filer
Windows
Microsoft Works
Microsoft Word 2016
Microsoft Word
Macintosh
Microsoft Word for Mac

Filtyp 3BPS Patch File

Utvecklare N/A
Kategori Spelfiler
Format N/A

.BPS alternativnummer 3

Patchformat skapat för att kunna använda patchar till videospel-ROM-skivor; använder kodning med variabel längd som gör det möjligt att hantera vilken filstorlek som helst; lagrar checksums för att verifiera patchens integritet och att den appliceras på rätt fil.

Mer information

OBS! BPS-patchen är avsedd att vara en förbättring av bristerna i .IPS och .UPS format. Det är inte begränsat till patching bara ROM, eftersom det kan användas på cd-skivor och andra spel också.

Program som öppnas BPS filer

Om BPS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil bps-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen BPS Patch File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Jag håller på att utveckla min egen patch för en ROM och ville lära mig mer om det format som behövs för att göra detta. Tack för förtydligandet om vad .bps-filer är och hur de fungerar. Nu när jag vet detta kan jag vara säker på att de kan hantera många filstorlekar, vilket gör det till den perfekta kandidaten för mitt projekt. Jag uppskattar också förklaringen om att denna typ av fil är en virusfil. Jag var inte medveten om att detta existerade! Jag är säker på att människor som installerar patchar kan bli förvirrade och av misstag installera virus på sina datorer. Finns det något sätt att förhandsgranska innehållet i dessa filer innan de körs? Tack för den fullständiga artikeln och alla insikter.