Hemsida : Filtillägg : .et Fil

.et Fil

Filtyp 1Easiteach Lesson File

Utvecklare Research Machines
Kategori Data filer
Format N/A

Vad är ET file?

En ET-fil är en undervisningsläsning skapad av Easiteach, ett program som tillåter lärare att utveckla klassrumslektioner och leverera dem genom ett interaktivt gränssnitt. Den innehåller lektionsdata som layouter, navigering, bilder, text, teman och animeringar.

Program som öppnas ET filer

Filtyp 2Kingsoft Spreadsheets File

Utvecklare Kingsoft
Kategori Data filer
Format Binary

.ET alternativnummer 2

En ET-fil är ett kalkylblad som skapats av Kingsoft Spreadsheets, en applikation som ingår i WPS Office-paketet. Den innehåller ett kalkylblad i form av rader och kolumner och stöder även formler och diagram. ET-filer används vanligtvis för att organisera finansiella data i balansräkningar, kostnadsredovisningar och fakturor.

Mer information

ET-filen är öppen i Kingsoft WPS-kalkylblad 2016

ET-filen är det inbyggda kalkylarkformatet som är associerat med kalkylblad. Det kan dock konverteras till de mer populära .XLS eller .XLSX -filerna som stöds av Microsoft Excel och ett antal andra kalkylarksprogram.

WPS Office-suite liknar Microsoft Office-paketet men är tillgänglig gratis. WPS Office erbjuder tre program:

Kalkylark gör att du kan infoga olika diagram, former, ekvationer, symboler och tabeller i kalkylbladet. Du kan välja att börja från början när du skapar ett kalkylblad, eller du kan starta från en av de många faktura-, spårarkurs-, budget-, kalender-, affärs- och finansieringsfilerna för .ETT kalkylark. Programmet gör det också möjligt att sätta in en rad finansiella, logiska, datum och tid, uppslag och referens, matte och trig och textfunktioner.

Program som öppnas ET filer
Windows
Kingsoft WPS Office
Kingsoft Spreadsheets
Android
Kingsoft WPS Office for Android

Om ET filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil et-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Kingsoft Spreadsheets File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Jag hade aldrig tidigare fått en .et-fil före idag och blev lite panikslagen av den. Jag uppskattar ditt inlägg om detta tillägg, eftersom jag inte visste att det fanns en annan Office-svit. Detta verkar vara ett bra alternativ mot Microsofts, eftersom det är gratis och tillgängligt på många plattformar. Slutligen, enligt vad jag läst är detta tillägg lik en Excel-fil, eller hur? Jag använder Excel på grund av att abonnemanget är en del av min studieavgift, men jag kommer att se till att prova Kingsoft som ett alternativ när jag har tagit min examen. Jag gillade också att läsa att det finns en särskild programvara för lärare som kan planera sina lektioner. Jag ska skicka den här artikeln till min mamma så att hon får veta mer om den. Tack för allt stöd.