Hemsida : Filtillägg : .ett Fil

.ett Fil

Filtyp Kingsoft Spreadsheets Template

Utvecklare Kingsoft
Kategori Data filer
Format Binary

.ETT alternativnummer

En ETT-fil är en kalkylarkmall skapad av Kingsoft Spreadsheets, ett kalkylprogram som ingår i WPS Office Suite. Den lagrar en mall som kan användas som utgångspunkt för att skapa nya Kingsoft-kalkylblad ( .ET files). ETT-filer används ofta för att skapa finansiella budgetar och organisera data.

Mer information

ETT-fil öppnad i Kingsoft WPS-kalkylblad 2016

ETT-filer liknar ET-filer, lagrar rader och kolumner med data, och diagram, men de används främst för duplicering av kalkylblad med liknande layouter och information. Spreadsheets-programmet levereras med flera ETT-mallar och låter dig ladda ner många fler direkt via programmet. ETT-mallar kan också konverteras till andra kalkylarkfiler som .XLT , .XLTX , .XLS och .XLSX files.

WPS Office-paketet liknar Microsoft Office-paketet men är tillgängligt gratis. WPS Office erbjuder tre program:

Kalkylblad gör att du kan infoga olika diagram, former, ekvationer, symboler och tabeller i kalkylbladet. Programmet gör det också möjligt att sätta in en rad finansiella, logiska, datum och tid, uppslag och referens, matte och trig och textfunktioner.

Program som öppnas ETT filer
Windows
Kingsoft WPS Office
Kingsoft Spreadsheets
Android
Kingsoft WPS Office for Android

Om ETT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ett-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Kingsoft Spreadsheets Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.