Hemsida : Filtillägg : .fzb Fil

.fzb Fil

Filtyp 1Casio FZ-1 Bank Dump

Utvecklare N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Vad är FZB file?

"Dump" av all ljudbankdata lagrad i minnet av en Casio FZ-1, ett digitalt provtagningsklaviatur som Casio frigjorde omkring 1990.

Program som öppnas FZB filer

Filtyp 2Form•Z Project Backup File

Utvecklare AutoDesSys
Kategori Backup filer
Format N/A

.FZB alternativnummer 2

Backup-fil skapad av formuläret • Z, en 3D solids och ytmodelleringsapplikation; lagrar en säkerhetskopia av en blankett • Z .FMZ projektfil; används för arkivändamål och för att återställa projektet från säkerhetskopiering.

Mer information

ANMÄRKNING: Formulär • Z skapar också auto-spara filer med filtillägget .FZA som kan användas för att återställa ett projekt om en säkerhetskopieringsfil är äldre än den senaste autostarten.

Program som öppnas FZB filer
Windows
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Filtyp 3Fritzing Bin File

Utvecklare Fritzing
Kategori CAD-filer
Format XML

.FZB alternativnummer 3

Bin-fil som används av Fritzing, ett program som tillåter användare att skapa interaktiva elektronikdesigner; lagrar information om elektroniska delar ( .FZP files), som kan vara någon del av en elektronikkrets; inkluderar delnamn, modul ID, .PNG ikonen för delen och geometriska koordinater.

Mer information

Facken och delarna som finns lagrade i varje fack visas i panelen "Delar" på höger sida av Fritzing-gränssnittet. Delarna kan släpas från en behållare och pacas på en skiss. Du kan också lägga till delar i dina egna rutor och ladda dem till Fritzing.

Program som öppnas FZB filer
Windows
Fritzing
Linux
Fritzing
Macintosh
Fritzing

Om FZB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil fzb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Fritzing Bin File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.