Hemsida : Filtillägg : .hxx Fil

.hxx Fil

Filtyp C++ Source Code Header File

Utvecklare N/A
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.HXX alternativnummer

Kodkodshuvudfilen skrivs i C ++-programmeringsspråket; kan innehålla datatyper, konstanter, variabler och andra definitioner; används för att deklarera och lagra återanvändbara komponenter av kod.

Mer information

HXX-filer kan sättas in i ett C ++ -program med hjälp av #include-direktivet. Till exempel, #include myHeader.hxx instruerar C ++-kompilatorn att inkludera "myHeader.hxx" i den aktuella programfilen.

OBS! C ++-huvudfiler ses vanligare med .HPP -tillägget.

Program som öppnas HXX filer
Windows
Richardson EditRocket
Embarcadero Technologies C++ Builder
Microsoft Visual Studio
Eclipse
Digia Qt SDK
IDM UltraEdit
Linux
GNU Compiler Collection (GCC)
Richardson EditRocket
Eclipse
Eclipse CDT
Digia Qt SDK
IDM UltraEdit
Macintosh
MacroMates TextMate
GNU Compiler Collection (GCC)
Richardson EditRocket
Apple Xcode
Eclipse
Digia Qt SDK
IDM UltraEdit

Om HXX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil hxx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen C++ Source Code Header File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Howdy! Jag hoppas att du känner dig nöjd med att kunna hjälpa många människor. Jag är en av dem eftersom du hjälpte mig att förstå vad filer med .hxx-tillägget gör. Min professor har inte varit särskilt tydlig med hur man arbetar med programmeringsspråket C++. Som tur var hade du all information jag behövde. Han delade med oss några HXX-filer och de flesta hade ingen aning om vad de innehöll. Din förklaring om att ha datatyper, konstanter och andra definitioner var helt rätt. Det finns till och med ett avsnitt som lär ut hur man infogar dem genom direktivet. Finns det någon anledning att använda HPP-filer framför dessa? Jag frågar det eftersom du sa att de inte är lika vanliga som det andra formatet. Jag ska också berätta för mina vänner vilka program de ska installera också. Du är den bästa!