Hemsida : Filtillägg : .hpp Fil

.hpp Fil

Filtyp 1C++ Header File

Utvecklare N/A
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

Vad är HPP file?

Header-fil skrivet i C ++-programmeringsspråket; kan innehålla datatyper, konstanter och variabler; kan infogas i en .CPP källkodsfil med hjälp av #include-direktivet; används för att lagra återanvändbara komponenter av kod.

Mer information

C ++-huvudfiler ses oftare med .H -tillägget, som också används som standardförlängning för huvudfiler för C-programmeringsspråket.

Program som öppnas HPP filer
Windows
Richardson EditRocket
Embarcadero Technologies C++ Builder
Microsoft Visual Studio
Eclipse
Code Blocks
BloodshedSoftware Dev-C++
IDM UltraEdit
Linux
GNU Compiler Collection (GCC)
Richardson EditRocket
Eclipse
Code Blocks
IDM UltraEdit
Macintosh
MacroMates TextMate
MacVim
GNU Compiler Collection (GCC)
Richardson EditRocket
Apple Xcode
Eclipse
Code Blocks
IDM UltraEdit

Filtyp 2Haluha Pearls File

Utvecklare Haluha Somewhere
Kategori Data filer
Format Text

.HPP alternativnummer 2

Fil som används av Haluha Pearls, ett webbaserat program som används för att visa digitala mönster av plastpärlor som kallas "pärlor" sparas i ett vanligt textformat och innehåller pärlemönstret inklusive färgen och placeringen av varje pärla på pärlplattan.

Program som öppnas HPP filer

Om HPP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil hpp-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Haluha Pearls File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsning! Tack för att du låter mig veta vilka program jag ska använda när jag arbetar med .hpp filändelsen. Det var den främsta anledningen till att jag besökte sidan. Att ändå visa lite allmän information om den var ett trevligt tillägg. En av de aspekter jag upptäckte där är att de kan infogas i en CPP-källkod genom direktivinstruktion. Precis som du sa kommer det att hjälpa till att lagra återanvändbara komponenter och få mig att göra mycket mindre arbete. Ditt avsnitt "mer information" är inte mindre viktigt, det kan jag säga dig. Att ha mer kunskap om vanliga format hjälper också användare som mig. Det är första gången jag får höra talas om H-tillägget också! Jag ska prova alla de gratisprogram som visas på webbplatsen! Tack.