Huvud : Filtillägg : .icml Fil

.icml Fil

FiltypInCopy Document

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Sidlayout-filer
Format Binary

.ICML alternativnummer

En ICML-fil är ett dokument som skapats av InCopy, ett professionellt skrivnings- och redigeringsprogram. Den innehåller dokumenttext, grafik och inställningar för sidlayout. ICML-filer kan också användas för att länka delar av ett Adobe InDesign-dokument ( .INDD file) med en nätverksfilserver.

Mer information

ICML-fil öppnas i Adobe InCopy CC 2019

InDesign-användare kan länka en delmängd av en INDD-fil till en eller flera ICML-filer och ge redigeringsbehörigheter till dem med en .ICMA tilldelningsfil. När ICML-filerna har redigerats kan InDesign-dokumentet uppdateras automatiskt med det nya innehållet.

Användare öppnar inte direkt ICML-filer som är kopplade till en ICMA-tilldelningsfil. När användare "redigerar" en ICMA-tilldelningsfil ändrar de faktiskt ICML-filer bakom kulisserna med InCopy.

OBS! ICML-filer används av InDesign och InCopy CS4 och senare. CS3-versionen använde förlängningen .INCX

Program som öppnas ICML filer
Windows
Adobe InDesign
Adobe InCopy
Macintosh
Adobe InDesign
Adobe InCopy

Om ICML filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för icml och hur man öppnar den.

Filtypen InCopy Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.