Hemsida : Filtillägg : .jpe Fil

.jpe Fil

Filtyp JPEG Image

Utvecklare Joint Photographic Experts Group
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.JPE alternativnummer

24-bitars komprimerat JPEG-grafiskt format som vanligtvis används för webbgrafik bäst lämpad för foton eller bilder som innehåller massor av färger; Används även av de flesta digitalkameror för att spara digitala foton.

Mer information

JPEG-bilder använder lossy-komprimering, vilket innebär att en viss bildkvalitet går förlorad när komprimeringen tillämpas. Ju mer komprimering används, desto mindre rensar bilden.

JPEG-filer använder oftast utökningen .JPG .

Program som öppnas JPE filer
Windows
Adobe Photoshop
Nuance OmniPage
CyberLink PowerDirector
Adobe Illustrator
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
Axel Rietschin FastPictureViewer
Microsoft Visual Studio
CorelDRAW
Microsoft Windows Photos
Adobe Flash
Corel Painter
Adobe InDesign
Nuance PaperPort
Macintosh
IMSI TurboCAD for Mac
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Apple Preview
Adobe Flash
Adobe Photoshop Elements 2019
Corel Painter
Adobe InDesign
Nuance OmniPage Pro X
Adobe Photoshop Elements

Om JPE filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil jpe-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen JPEG Image, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God eftermiddag! Tack för förklaringen om .jpe filändelsen. Det är nyfiket att se hur ett format fungerar bäst för bilder eller bilder som innehåller många färger. Har du en lista över några av de digitalkameror som använder detta format? De Canon- och Nixon-kameror jag äger hade inte stöd för dem, så jag antar att de är mycket nyare än jag trodde. Är komprimeringsprocessen det enda som gör att de skiljer sig från JPEG-filer? Det skulle vara mycket mer logiskt eftersom jag inte har sett bilder som dessa tidigare. Många människor nuförtiden känner fortfarande inte igen skillnaderna mellan JPEG- och JPG-filer. Jag är dock säker på att du gjorde ett utmärkt jobb med denna beskrivning. Jag uppskattar allt stöd som lagts ner på den. Hej då!