Hemsida : Filtillägg : .icmod Fil

.icmod Fil

Filtyp Inner Core Minecraft PE Mod File

Utvecklare Zheka Smirnov
Kategori Spelfiler
Format Zip

.ICMOD alternativnummer

En ICMOD-fil är en modfil som används av Inner Core, en modläsare som används för att skapa stora mods för Minecraft Pocket Edition (PE). Den innehåller en mapp av modfiler, som .JS , .CONFIG , .PNG och .JSON filer komprimerad med Zip-komprimering. ICMOD-filer är .ZIP files renamed med extensionen ".icmod".

Mer information

ICMOD-filer används av Inner Core för att ladda modifieringar till Minecraft PE för att ändra spelningen. Exempel på modifieringar inkluderar nya block, objekt och anpassade dimensioner.

OBS! Du kan också öppna ICMOD-filer genom att byta namn på ".icmod" -tillägget till ".zip" och sedan använda ett dekomprimeringsprogram, till exempel WinZip , 7-Zip, Archive Utility eller WinRAR, för att extrahera innehållet i mod.

Program som öppnas ICMOD filer

Om ICMOD filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil icmod-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Inner Core Minecraft PE Mod File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.