Hemsida : Filtillägg : .mhtml Fil

.mhtml Fil

Filtyp MIME HTML File

Utvecklare N/A
Kategori Webfiler
Format Binary

.MHTML alternativnummer

Arkivformat för webbsidor sparat från en .HTML fil och kodad med .MIME encoding; innehåller resurser länkade från webbsidan, till exempel bilder, Flash-animeringar, Java-appletter, ljudfiler, etc; kan öppnas och ses utan att vara online.

Mer information

OBS! Microsoft Word kan spara och öppna MHTML webbarkiv.

Program som öppnas MHTML filer
Windows
Opera
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
UCWeb UC Browser
Microsoft Excel
Microsoft Word
Kingsoft Writer
Microsoft Edge
WizBrother WizHtmlEditor
Terra Informatics BlockNote.Net
Microsoft PowerPoint
Linux
Opera
Mozilla Firefox
Macintosh
Opera
Mozilla Firefox
Microsoft Word for Mac
Microsoft Excel for Mac
Microsoft PowerPoint for Mac

Om MHTML filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mhtml-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen MIME HTML File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! För att lära sig hur webbläsare fungerar måste man också undersöka hur webbplatser fungerar. Tack för förklaringen om filformatet .mhtml. Detta är ett stort tillägg lol. Det var nyfiket att lära sig att de innehåller andra filers innehåll som t.ex. webbsidors HTML eller bilder. Vilka är några av de viktigaste utvecklarna som använder denna typ av fil? Jag älskar att det finns ett kort avsnitt som beskriver vad det står för. Det ger en hel del sammanhang till vad tillägget kan göra. Är egenskaperna hos en MHTML-fil desamma som hos en EML-fil? Stort tack för den korta handledningen om hur man skapar dem, det besparade mig ytterligare forskning. Fortsätt med det goda arbetet!