Hemsida : Filtillägg : .osb Fil

.osb Fil

Filtyp 1Osu! Storyboard File

Utvecklare peppy
Kategori Spelfiler
Format Text

Vad är OSB file?

En OSB-fil innehåller en storyboard skapad av osu !, ett rytmspel där spelare knackar på visuella signaler i synkronisering med musik. Den lagrar katalogbanans sökväg, vanligtvis en .JPG eller .PNG -fil, som visas med en .OSZ Beatmap-fil under spelningen. Den innehåller också vanlig textinformation som beskriver när och var bilden visas i bakgrunden beroende på hur spelaren utför.

Mer information

OSB-filer finns i samma "Beatmaps" -mappen på osu! spelinstallation som OSZ-fil de är associerade med. Installationskatalogen är typiskt C: \ Program Files \ osu! \ Beatmaps \, men du kan behöva skapa katalogen manuellt.

Program som öppnas OSB filer
Windows
osu!

Filtyp 2OpenStreetMap Binary Map File

Utvecklare Merkaartor
Kategori GIS Files
Format Binary

.OSB alternativnummer 2

Fil som används av Merkaartor, en OpenStreetMap (OSM) redaktör; sparar XML-data från en .OSM fil i ett binärt format; tillåter mer kompakta filstorlekar och snabbare manipulation, men är svårare att läsa, eftersom den inte lagras i vanlig text.

Program som öppnas OSB filer
Windows
Merkaartor
Linux
Merkaartor
Macintosh
Merkaartor

Om OSB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil osb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen OpenStreetMap Binary Map File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God eftermiddag. Hur går din dag? Det finns massor av streamers som spelar osu! för att förbättra sitt mål och anpassa sig till sin känslighet. Eftersom jag nyligen byggde en dator använder jag den också. Jag läste din post om filändelsen .osb eftersom beskrivningen av typ 1 är relaterad till programmet. Jag visste inte att det fanns ett format som ansvarar för att lagra katalogsökvägen för en bild. Jag har sett flera låtar som i stället för att visa den vanliga svarta bakgrunden har några Anime-bilder. Med hjälp av andra filer kommer jag att kunna skapa egna kartor med egna bilder som sparas i antingen JPG- eller PNG-format. Tack för att du visade mig var jag kan skapa dem i katalogen. Till nästa gång!