Hemsida : Filtillägg : .pdp Fil

.pdp Fil

Filtyp 1Palo Alto Software Plan Component File

Utvecklare Palo Alto Software
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

Vad är PDP file?

Planera komponentfilen skapad av Business Plan Pro, en applikation som används för att skapa affärsplaner; innehåller en komponent i en plan, som kan vara en tabell, ekvation, diagram eller ämne kan laddas ned och importeras till din plan.

Mer information

Business Plan Pro innehåller mer än 500 företagsplanprover som du kan redigera och använda som eget. Programvaran innehåller också stegvis ledning, planera inställningar för ideella organisationer, automatiska diagram och diagram och svar på juridiska frågor.

Program som öppnas PDP filer

Filtyp 2Adobe Portable Document Format File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Sidlayout-filer
Format Binary

.PDP alternativnummer 2

Portable Document Format (PDF) -fil skapad av Adobe Acrobat eller ett annat program som innehåller Acrobat-plugin-modulen. Stödjer text, bilder, former och andra data; vanligtvis används för att publicera dokument som ursprungligen skapades i olika format.

Mer information

Tillägget ".pdp" används sällan för PDF-filer, men det stöds som en förlängning för program som Adobe Photoshop CS5. Eftersom ".pdp" -tillägget är ovanligt bör du använda .PDF -tillägget istället.

Program som öppnas PDP filer
Windows
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Adobe Photoshop Elements
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Adobe Photoshop Elements

Om PDP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pdp-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Adobe Portable Document Format File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.