Hemsida : Filtillägg : .php3 Fil

.php3 Fil

Filtyp PHP 3 Web Page

Utvecklare N/A
Kategori Webfiler
Format Text

.PHP3 alternativnummer

Webbsida som kan innehålla PHP 3-kod; PHP-koden på sidan analyseras av en PHP-motor på webbservern som dynamiskt genererar HTML som skickas till användarens webbläsare. används ofta i kombination med en databas, till exempel MySQL.

Mer information

PHP3-sidor kan hanteras av Apache, Windows Server eller Mac OS X Server med PHP-motorn installerad. De kan redigeras med en textredigerare eller webbutvecklingsprogram.

PHP-sidor använder generellt filen .PHP .

Program som öppnas PHP3 filer
Windows
gVim
Adobe Dreamweaver
ES-Computing EditPlus
Eclipse
Linux
Vim
Eclipse
PHP
Apache Web Server
Eclipse PHP Development Tools
Macintosh
MacroMates TextMate
MacVim
Adobe Dreamweaver
Eclipse

Om PHP3 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil php3-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen PHP 3 Web Page, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej. Din webbplats innehöll information om ett av de filändelser som jag inte kände till. En av dem var din artikel om .php3-tillägget. Även om det fortfarande finns en del tvivel kvar efter att ha läst din beskrivning var den till hjälp. Att arbeta med PHP 3-kod är intressant och själva motorn bidrar till att ha ett snabbare arbetstempo. Jag borde ha upptäckt PHP3-filer tidigare haha. Att lära sig att de används i kombination med databaser är otroligt. Av alla program på din lista, vilket är bäst? Det är trevligt att ha en beskrivning av om de är gratis eller inte. Eftersom de också öppnas i vilken webbläsare som helst, vad har apparna att erbjuda? Tack för stödet och fortsätt med det goda arbetet!