Hemsida : Filtillägg : .pot Fil

.pot Fil

Filtyp 1PowerPoint Template

Utvecklare Microsoft
Kategori Data filer
Format Binary

Vad är POT file?

En POT-fil är en mall skapad av PowerPoint, ett program som används för att skapa presentationer för bildspel. Den innehåller standardlayout, formatering och stilar för en bildspel. POT-filer används för att skapa flera .PPT -filer med samma formatering.

Mer information

POT-fil öppnad i Microsoft PowerPoint 2016

Du kommer sannolikt bara att stöta på en POT-fil om du använder PowerPoint 97 till 2003 eller arbetar med någon som använder dessa versioner av programvaran. Om du använder PowerPoint 2007 eller senare och sparar din presentation som en mall sparas den i OpenXML-format med .POTX -tillägget. Även om PowerPoint 2007 eller senare använder POTX-filen, kan du fortfarande använda den för att öppna POT-filen.

POT-filer installeras med PowerPoint så att du kan skapa presentationer som skolrapporter, finansiella kvartalssammanfattningar eller familj bildspel visar från mallar med fördefinierad formatering och stilar. Du kan också skapa egna skräddarsydda mallar för att reproducera presentationer som är specifika för dina behov.

Program som öppnas POT filer
Windows
Kingsoft Presentation
Microsoft PowerPoint 2016
IMSI TurboPDF
Microsoft PowerPoint
Macintosh
Planamesa NeoOffice
Microsoft PowerPoint for Mac

Filtyp 2Portable Object File

Utvecklare N/A
Kategori Utvecklarfiler
Format N/A

.POT alternativnummer 2

Objektfil som kan refereras av Java-program, GNU gettext eller andra program; används ofta för att lagra egenskaper och annan grundläggande information; sparas i ett läsbart format som kan ses i en textredigerare.

Mer information

Bärbara objektfiler använder ofta förlängningen .PO för att undvika otydlighet med PowerPoint-mallfiler.

Program som öppnas POT filer
Windows
Referenced by various programs
Linux
Referenced by various programs
Macintosh
Referenced by various programs

Om POT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pot-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Portable Object File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.