Hemsida : Filtillägg : .potx Fil

.potx Fil

Filtyp PowerPoint Open XML Presentation Template

Utvecklare Microsoft
Kategori Data filer
Format Zip

.POTX alternativnummer

En POTX-fil är en presentationsmall skapad av PowerPoint, ett program som tillåter användare att skapa presentationer för bildspel. Den innehåller standardstilar, text, layout och formatering. POTX-filer används för att skapa flera .PPTX -filer med samma formatering.

Mer information

POTX-filen öppnas i Microsoft PowerPoint 2016

POTX-filer sparas i standard XML-format Open XML, som introducerades i Microsoft Office 2007 . De ersatte .POT -filer som sparades i ett binärt format och används av PowerPoint 97 till 2003. POTX-filer kan öppnas i PowerPoint 2007 för Windows eller PowerPoint 2008 för Mac eller av en tidigare version av PowerPoint med Open XML-komponent support.

POTX-filer installeras med PowerPoint så att du kan skapa presentationer från professionellt utformade mallar. Du kan också skapa egna skräddarsydda mallar för att reproducera presentationer som är specifika för dina behov. POTX-filer skapas vanligen av företag med standardmallar, företagslogotyper och företagsrubriker och sidfot.

Program som öppnas POTX filer
Windows
SoftMaker Office
Microsoft PowerPoint 2016
IMSI TurboPDF
Microsoft PowerPoint
Linux
SoftMaker Office
Macintosh
Planamesa NeoOffice
Microsoft PowerPoint for Mac
Microsoft Office Open XML File Format Converter

Om POTX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil potx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen PowerPoint Open XML Presentation Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar. Tack för att du i ditt inlägg om filändelsen .potx klargjorde några av mina tvivel. Jag hade börjat använda Google Slides eftersom det är lättare att dela dokument med andra användare. Efter att ha tittat på några bilddesigns på nätet märkte jag att de endast var tillgängliga för PowerPoint. Din artikel om filformatet POTX är precis det, en mall för programmet. Några av dem är superintressanta och ger en riktigt häftig touch till diabilderna. Det är fantastiskt hur formatet har använts sedan 2003 efter att POT-formatet ersattes av det. Jag har nu läst hur flera tillägg inte längre sparas i binärt format. Varför är det en vanlig praxis? Fortsätt med det goda arbetet!