Hemsida : Filtillägg : .qcc Fil

.qcc Fil

Filtyp Quilt Manager Pattern File

Utvecklare QuiltEZ
Kategori Vector Image Files
Format Text

.QCC alternativnummer

En QCC-fil innehåller ett digitalt mönster skapat av QuiltEZ Quilt Manager, ett program som används för att skapa quiltmönster. Det lagrar ett mönster, som kan bestå av former, linjer, punkter och frihandsteckningar, i textformat.

Mer information

Quilt Manager kan användas för att spara mönster i QCC, QMA och .DXF format, men kan också öppna QLI, .PNG , .BMP och .IMG format. Programmet tillåter användare att förhandsgranska simuleringar av stygn mönstret, se där stygnarmen hoppar istället för stygn och ställa in färger i mönster. Quilt Manager används vanligtvis av flera populära robot quiltningssystem, som Quilt Magician, Butler och Shirley Stitcher.

QCC-filer är avsedda att öppnas av Quilt Manager. Men de kan också öppnas av textredigerare, eftersom de lagrar koordinaterna för varje mönsterstygn i vanlig text.

Program som öppnas QCC filer

Om QCC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil qcc-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Quilt Manager Pattern File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.