Hemsida : Filtillägg : .s Fil

.s Fil

Filtyp 1Source Code File

Utvecklare N/A
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

Vad är S file?

En S-fil är en generisk källkodsfil som innehåller källan för ett datorprogram. Det kan skrivas på ett antal olika programmeringsspråk, men används vanligtvis för att lagra sammansättningskoden.

Mer information

Om du hittar en S-fil och inte vet vilket programmeringsspråk det innehåller kan du öppna det med en mängd olika text- och källkodredaktörer. Vissa program som kan öppna och redigera S-filer inkluderar Microsoft Anteckningar, GVim, MacroMates TextMate, Bare Bones BBEdit och Vi.

Program som öppnas S filer
Windows
gVim
GNU Emacs
Microsoft Notepad
Linux
GNU Emacs
Vi
Vim
Pico
Macintosh
MacroMates TextMate
GNU Emacs
Bare Bones BBEdit
Apple Xcode

Filtyp 2Microsoft Train Simulator Shape File

Utvecklare Microsoft
Kategori 3D Image Files
Format Text

.S alternativnummer 2

Formfil som används av Microsoft Train Simulator, ett program som låter användarna spela roll som en lokomotiv eller en passagerare. innehåller formdata som geometri, bilder, storlek, textur och ljuseffekter; används för att anpassa och visa lokomotiv i Train Simulator.

Mer information

S-filer kan användas för att "tweak" ny lokomotivgrafik som läggs till av användarna. De kan genereras med "Conv3DS" -programmet med .3DS filer i Train Simulator. När en S-fil har genererats kan den redigeras med hjälp av en textredigerare.

Program som öppnas S filer
Windows
Microsoft Train Simulator

Om S filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil s-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Microsoft Train Simulator Shape File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.